Newbie lanserar bröllopskollektion för vuxna och barn

Bröllopskollektion från Newbie

Den 2 mars 2021 släpper Newbie för första gången en bröllopskollektion. Den går under namnet Newbie Dreamy Wedding.

Text: Redaktionen Foto: Newbie

Premiär för bröllopskollektion från Newbie

Newbie Dreamy Wedding är en limiterad bröllopskollektion som består av drömmiga klänningar för både brud och tärna. Även matchande barnkläder för små brudnäbbar och ringbärare i åldrarna 0-8 år med tillhörande accessoarer.

Kollektionen kommer även bestå av save the date-kort, inbjudningskort samt placeringskort som kunden kommer kunna ladda ned kostnadsfritt från Newbies hemsida. Allt för att bidra till den kompletta bröllopsupplevelsen.

Kläder för bröllop och fest från Newbie
Bröllopskollektion för brud och tärna från Newbie
Brudpar skär upp tårta i bröllopskläder från Newbie
Save the date-kort, inbjudningskort och placeringskort som en bonus i Newbies bröllopskollektion

Romantisk och nostalgisk bröllopskollektion

– Vi har tittat på vackra gamla spetsar, tyger och gamla bröllopsfotografier för inspiration. Vi vill inspirera till ett nedtonat, vackert och lantligt bröllop i liten skala för de allra närmaste, säger Maja Olsbo, Creative Designer på Kids & Newbie.

Newbie Dreamy Wedding bröllopskollektionen är drömsk, romantisk och enkel i sin helhet. Det är en tidlös och nostalgisk kollektion som är tillverkad i GOTS-certifierad ekologisk bomull. Designen är avskalad och intim med naturliga och nedtonade färger och mönster.

– När vi skapar en Newbie-kollektion djupdyker designteamet alltid i vår kärna – det nostalgiska och vackra. Alltid med noggranhet för detaljer och med hållbarhet i fokus, säger Anne-Charlotte Lindquist, Brand & Assortment Manager på Newbie.

Ringbärare och brudnäbb
En liten bröllopsgäst och en hund. Kläder från Newbies bröllopskollektion.

Idén till en kollektion av bröllopskläder

Idén till en bröllopskollektion kom av en efterfrågan från Newbies egna kunder, som alltid är engagerade. Fokus för kollektionen ligger som alltid på barnen, men denna gång har Newbie även tagit fram matchande kläder för bruden. Det är unikt för just denna kollektion.

Historien om Newbie börjar när designers på modekedjan KappAhl 2010 utifrån nyckelorden tidlöst och hållbart skapar en babykollektion med prisvärda plagg som kan ärvas mellan generationer. Newbie låg helt rätt i tiden och fick fäste viralt.

Där och då tog många ”Newbielovers” varumärket till sig och deras engagemang har påverkat både design och utbud samt skapat en omfattande andrahandsmarknad för kollektionen – helt i linje med Newbies fokus på hållbarhet. 

En första Newbie Store öppnade i Stockholm 2014. Newbie Store har just nu cirka 30 butiker och e-handel i Sverige, Norge, Finland, Polen och Storbritannien. Newbie är ett varumärke inom den svenska modekoncernen KappAhl. Mer information på kappahl.com/newbie.

Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: