Nyöppnad designoas på Ibizas västkust

Malin Svantesdotter // malin@alltombrollop.com

Njut av en avslappnad tripp till ett av Vings bohemiskt fashionabla designhotell, Casa Cook. Hotellet Cala Gració är beläget strax utanför San Antonio och vänder sig till vuxna utan barn.

Hotellet har 80 rum och erbjuder även lyxigare alternativ bland valet av boende. Slå till och bo i en av de två penthouse-sviterna med tillhörande terrass eller välj mellan sex olika rum med pool.

– Ibiza med sin avslappnade atmosfär och vackra natur är den perfekta destinationen för vårt senaste Casa Cook, som med sin barfotalyx blir en perfekt bas för att utforska ön, säger Fredrik Henriksson, kommunikationschef Ving.

CasaCook-Ibiza-terrass

Ibiza i varm Medelhavsstil

Casa Cook Ibiza blandar minimalism med en varm Medelhavsstil där inredningen till stor del består av en blandning mellan råa material som betong och naturmaterial i form av bland annat rotting, återvunnet virke, trä och designdetaljer.

CasaCook-Ibiza

Deras spaavdelningen använder endast naturliga produkter och erbjuder en rad behandlingar. Hotellets yoga shala är placerat på penthouse med utsikt över viken. På hotellet finns även en bar och en 50 meters pool.

CasaCook-Ibiza-interior

För att knyta an till Ibiza har designteamet bakom Casa Cook denna gång anlitat arkitekterna Miguel Garcia Quetglas och Andres Garcia Castiella, som bland annat ligger bakom några av Ibizas mest ikoniska institutioner som Café del Mar och Pikes Hotel samt nattklubbarna DC10, Amnesia och Es Paradis.

Trenden går mot att designhotell fortsätter att locka såväl nya som vana resenärer till klassiska charterdesintationer. Läs mer i Vings trendspaning

Semesterrapporten 2019

Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: