Nyöppnat i Thailand

Text: Sofia Lundqvist

På nyöppnade Akyra i den norra änden av den vackra Chaweng Beach på ön Koh Samui har man verkligen tagit romantiken på allvar.

Hotellet består av sammanlagt 61 rum och sviter och samtliga har ett rymligt badkar med plats för två personer. Här finns en underbar restaurang som gjord för romantiska middagar och hotellets exotiska trädgård är perfekt för picknick eller bara en stund på filten tillsammans i skuggan av en palm. Läget gör att drömlika strandpromenader i solnedgången eller under månens ljus alltid är nära till hands. Trots att hotellet är relativt stort ger det känslan av ett privat gömställe mitt i den thailändskt vackra naturen. Här blandas asiatisk chic stil med friluftstänkande och en luxuös livsstil är här något som hyllas i alla element. Åk hit på er smekmånad eller för att blåsa nytt liv i er relation, vi garanterar att ni kommer att bli nöjda.

www.theakyra.com

<p><strong>Publiceras i samarbete med:</strong></p>
<p><img src=”/media/134011/escape.jpg” alt=”LitenEscapeLogo” width=”250″ height=”60″ rel=”250,60″ /></p
Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: