SAVE THE DATE

Av Redaktionen

Alla i hela Sverige kan tävla om att vinna tävlingen Allt om Bröllops Omslagbrud 2022. Ladda upp en bild på vår sajt och bli en av 3 lyckliga vinnare som bjuds in till Stockholm, den 25 mars, där blir du stylad av ett helt team. Hårstylister från Rapunzel of Sweden och make-up artister från Face Stockholm. Vinnarna kommer att fotograferas av vår professionella modefotograf, Alina Berkovskaia, och filmas av Allt om Bröllops fantastiska videograf Simon Kallin. I februari drar tävlingen igång!

Vinnarna får bo på exklusiva

Hotell
Elite Eden Park
i Stockholm
. Hotellet ligger intill den rogivande parken Humlegården och livfulla Stureplan. Ett 4-stjärnigt hotell där förstklassig service erbjuds. De tre vinnarna kommer även få avnjuta en middag på fantastiska

restaurang
Miss Voon
. Som serverar kombinerade smaker från alla de asiatiska köken med en skandinavisk grund. Miss Voon har länge varit inspirerade av det asiatiska köket och är glada över att få tolka det på deras eget personliga sätt. Fräschör, enkelhet och mycket smakskaraktär är ledorden när de utformar menyn, och det går igen även i vin- och drinklistan.

Omslagsbrud-bilder-.730

Dagen efter väntar en oförglömlig heldag med modefotografering i de vackra lokalerna på
Norra Latin. Varje vinnare får även med sig en varsin otroligt generös goodiebag med riktigt fina presenter till vinnarna.

Resultatet är att vinnarna får pryda Allt om Bröllops nästa omslag och vara med i ett stort modereportage!

Tävlar gör du snart på
www.alltombrollop.com.

Omslagsbrud-vinster_730_NY (1)

Varje vinnare får även en exklusive goodiebag med produkter från:

– Ett plagg från

Ida Sjöstedt
,

Värde 2 199 kr.

– En 80 min skräddarsydd ansiktsbehandling. på Stockholms lyxigaste skönhetsdestination

SALONG
BABOR
. Bli omhändertagen av en professionell hudterapeut, som för dig tillbaka i balans och harmoni i hud, kropp och sinne. Återfå energi och lyster, fördröj ålderstecken eller bara njut av en stund med bara dig i fokus. Vad du än önskar för resultat anpassar vi behandlingen och produkterna efter dina behov och önskningar. Vi kan bland annat. arbeta på att stärka ansiktskonturen, minska tydliga tecken på hudåldrande, barriärstärkande, öka hudens fasthet & spänst, kollagenuppbyggande, öka elasticiteten, eller stärka ytliga blodkärl och lugna akuta rodnader eller punktbehandla utvalda områden.

Värde 1595 kr.

– Fantastiska hårprodukter från

Rapunzel of Sweden
som är en av nordens ledande löshårsleverantörer.

Värde 1 070 kr.

– Ett exklusivt smycke från

S
chalins of Sweden
.

– Smink från

Face Stockholm
.

Värde: 2 000 kr.

Tack till våra fantastiska sponsorer för Omslagsbruden 2022:


Omslagsbrud-sponsorer-NY-Stor

Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: