Fem parfymer passande till den blomstrande sommarbruden

Valet av doft till bröllopet är viktigare än vad man kan tro. Detta är doften ni för evigt kommer att koppla samman med en av de viktigaste dagarna i ert liv. Vi har listat fem dofter passande till den blommiga sommarbruden.

ParfymViktor & Rolf Flowerbomb Eau de Parfum 30 ml.
Ett otroligt omfångsrikt doftspår. Sublim, ljuvlig och beroendeframkallande. En fantastisk blomprakt: Centifoliaros, arabisk jasmin, cattleyaorkidé, indisk osmanthus. 659 kr.
Miller Harris Secret Gardenia Eau de Parfum 50ml
Gardenias dolda lyster i en ljus, klar och sensuell doft. Secret Gardenia fångar de vackra dofterna i en fräsch och modern vit blombukett. Gardenia-blad, saftigt nashi-päron och den saftiga friskheten av yuzu, med sensuell jasmin och ylang-ylang avrundar denna doft. Krämigt sandelträ och delikat mysk förankrar de mjuka gardeniabladen och skapar ett djup. 1 100 kr.
Oscar de la Renta Bella Rosa
fångar den beroendeframkallande romantiken i en hemlig trädgård. Sensuell och feminin doft med mjuka kontraster av frukt och blomster insvept i en härlig gourmand. Med topnoter av rosépeppar, freesia och mandarin. Förenas med ett förföriskt hjärta av ros, jasmin och iris. Ger doften en varm och pudrig elegans. Patchouli, sandelträ, amber framkallar en gyllenen bas av sötma och kryddig touch. 895 kr.
Tiffany & Co.
Doften är en gnistrande komposition av blommig mysk, en modern tolkning av traditionella haute couture parfymer. Doften öppnar upp med vibrerande noter av mandarinblad, som sedan bjuder in till hjärtat i doften; Irisblomman, som ger doften sin feminina styrka och glöd. Patchouli kombinerat med mysk omsveper till sist huden och ger en sensuell, oväntad och tidslös känsla, precis som Tiffany & Co. juveler. 795 kr.


Baldessarini Bella Eau de Parfum 30 ml
Tack vara sin feminina charm och unika prägel kommer hon som bär doften lämna ett påtagligt intryck. Doften framhävs av ett fång av frisk citrus och frukt som tillsammans med det blommiga hjärtat bildar en härlig doftkomposition. Resultatet blir en fascinerad aura av kvinnlig förtrollning. 695 kr.Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: