Pat McGrath Labs exklusivt på Sephora i april!

Av Redaktionen

Pat McGrath har skapat en dekadent, obehindrad samling. Samlingen består av viktiga, ikoniska produkter som har skapat den berömda makeupartistens skönhetsutseende. Pat McGraths LABS kommer exklusivt att finnas från April i Sverige på Sephoras flagshipstore på Bibloteksgatan samt online på Sephora.se.

Pat-McGrath_2

Hon är en av de mest inflytelserika makeupartisterna i världen, och omfattningen av hennes arbete i hela skönhets- och modebranschen har blivit oöverträffad i 20 år. Den visionära blicken som hon skapar och som visas i modevisningar, annonser och tidningsartiklar definiera morgondagens skönhetstrender.

Pat McGrath har skapat en dekadent, obehindrad samling.

Samlingen består av viktiga, ikoniska produkter som har skapat den berömda makeupartistens skönhetsutseende. Från ögonskuggor till eyeliners till foundation och läppstift, Pat McGrath överraskar och utmanar konventioner med ett brett sortiement av olika nyanser som anpassar sig till varje hudton och varje tillfälle. En ultrapigmenterad samling som kommer att glädja branschen, både professionella och amatörer. En del av samlingen kommer också att göras tillgänglig i en mini Beauty-to-Go-format.

”Den mest inflytelserika makeupkonstnären i världen”

Drottningen av amerikanskt mode, Anna Wintour (Vogue), kallade henne ”den mest inflytelserika makeupkonstnären i världen”. Drottningen av England, Elizabeth II, gjorde henne medlem i Order of the British Empire för sitt arbete inom mode- och skönhetsindustrin. Council of Fashion Designers of America (CFDA) överlämnade henne ”Founder’s Award in Honor of Eleanor Lambert”, vilket gjorde henne till den första makeupartisten i historien som har valts ut för detta mest prestigefyllda pris.

Under hela sin karriär har Pat lyft upp sminkkonsten och inspirerat en framväxande kultur som är lika besatt av smink som den är med sig själv. Genom tusentals modeshower och otaliga artiklar och annonser har hon utövat ett kolossalt inflytande och skapat ikoniska foton för tidningssidor som modeälskare har tyckt oemotståndliga i årtionden.

Pat McGrath_Pat McGrath Mothership VII Eyeshadow palette - Divine rose_1300_SEK_730


Pat McGrath Nothership VII Eyeshadow palette- Divine rose, 1300 kr

Pat McGrath_Pat McGrath Lip Fetish balm - Passion flower_375_SEK_730


Pat McGrath Lip Fetish balm – Passion flower, 375 kr

Pat McGrath_Pat McGrath Fetish eyes mascara_310_SEK_730


Pat McGrath Fetish eyes mascara 310 kr

Pat McGrath_Pat McGrath Lust gloss - Sunset rose_290_SEK_730


Pat McGrath Lust gloss – Sunset rose 290 kr

Pat McGraths LABS kommer exklusivt att finnas från April i Sverige på Sephoras flagshipstore på Bibloteksgatan samt online på
Sephora.se

Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: