Tips för ett bröllop i sommar

Foto Martina Lundborg

Det finns många olika lösningar för att Corona anpassa erat bröllop. Om er främsta prioritering är att ha en mysig stund med era närmsta så finns det massor av lösningar för att ni ska kunna genomföra ert bröllop i sommar berättar bröllopskoordinatorn Alina Nord Nilsson.

Alina3_webb
Alina2_webb
Förberedelser.
Sommerbröllop är bland det härligaste som finns och Sveriges natur är fantastisk att gifta sig i. För att få till ett härligt sommarbröllop med era närmsta behövs egentligen inte så mycket. Här kommer några tips!


Utomhusvigsel på en gräsmatta

Möjligheterna för att dekorera och skapa en vacker vigselplats är oändlig. Mattor, trädgårdsstolar, blomster dekorationer, brudbåge dekorerad med tyg och/eller blommor. Utgå från vilken känsla eller stil ni önskar.

Goda drinkar

Bjud era gäster på drinkar utifrån sommarens fantastiska smaker så som jordgubbar, smultron fläder eller äpple. Eller skapa er egna signatur drink till ert bröllop att bjuda era gäster på!

Beerpong eller andra aktiviter för en avslappnad stämning.

Att styra upp lite lekar för gästerna att bryta isen med är ett roligt och oftast uppskattat inslag för gästerna. Var inte rädda för att låta gästerna själva mingla, allt tid under bröllopet behöver inte planeras in i minsta detalj.

Dansgolv som fylls med gungande höfter

Bjud upp till dans, oavsett om ni har live band, dj eller kör med spotyfi så är det fantastiskt att dansa under en bar himmel. Är ni som brudpar rädd för regn kan man alltid förbereda med tält!

Vikning fram på småtimmarna för att ge era gäster ny energi

Att grilla korv över öppen eld eller varför inte marsmallows sätter en härlig och intim stämning på kvällen. Om någon av era gäster kan spela gitarr är även det ett mysigt inslag vid elden.

Alina_webb

Alina Nord Nilsson är dipolmerad Bröllopskoordinator och driver Göteborgsbröllop.– Att få jobba med bröllop är, ta mig tusan, det absolut roligaste jag vet och det finns ingenting i hela vida världen som gör mig så lycklig, pirrig, exalterad, upprymd som när två personer får säga JA till varandra berättar Alina.

Se mer av Alina på
My wedding Planner där hon även tävlar ut 3 st dekorpaket till tre brudpar!

Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: