Bröllopsplatser med det lilla extra

Vackra bröllopsplatser

Vill ni bjuda på ett bröllop som ni sent ska minnas? Här tipsar vi om några bröllopsplatser som verkligen har något speciellt!

Text: Redaktionen

Bröllop vid Plater Noster Lighthouse

Hyr er privata ö för ett storslaget sommarbröllop i den Bohuslänska skärgår­den. Här finns det möjlighet att viga er inne i fyren Pater Noster för att se­dan dansa kvällen lång i öns sjöbod. Fira er kärlek med era nära och kära på en plats med vidunderlig utsikt.

Plater Noster Lighthouse är verkligen ett smultronställe få vet om bland bröllopsplatser.

paternosterlighthouse.com

Bröllopsplatser: Plater Noster Lighthouse

PLATER NOSTER LIGHTHOUSE

Fira bröllop på Landvetter Airport

Vig er eller förnya era löften på flygplatsen. Med vigsel på Landvetter Airport får ni en fin stund och ett härligt minne från deras VIP lounge. Vill ni gifta er och åka på bröllopsresa direkt? Då är detta perfekta platsen!

Eller vill ni viga er i Sverige för att på resan ha en ceremoni för nära och kära? Då kan Landvetter Airport erbjuda en vigsel i Vip-rummet hos VIP Service. Här får ni en härlig upplevelse och en fantastisk start på er resa.

Kanske inte en av de första bröllopsplatser ni tänker på. Men ack så annorlunda!

swedavia.se/landvetter/vigsel

Brlöllopsplatser: Landvetter Airport

GÖTEBORG LANDVETTER AIRPORT

Sommarbröllop i Knäbäckskapellet S:t Nicolai

Vig er i S:t Nicolai kapell som står på en riktigt magisk plats i Knäbäckshusen i Skåne. Sluttande ner mot havet ligger ett antal bodar som förr användes till fiskeredskap varav ett har gjorts om till kapell. Här uppstår en filmisk känsla och är helt sagolikt för ett sommarbröllop.

S:t Nicolai kapell, Knäbäckshusen – Simrishamns församling

Sommarbröllop i Knäbäckskapellet S:t Nicolai

KNÄBÄCKSKAPELLET S:T NICOLAI

Grön lund och sommarbröllop

Är ni ett brudpar som älskar höga höj­der och pirr i magen? Då kan en vigsel på Gröna Lund passa som handen i handsken. Här kan ni viga er högt uppe i bergodalbanan. Garanterat ett minne för livet.

Och era gäster kommer garanterat bli överraskade och barnsligt förtjusta i ert val!

gronalund.com

Sommarbröllop på Gröna lund

GRÖNA LUND

Bröllopsplats Ransviks havsberanda

Ta med era bröllopsgäster till platsen med en av Skånes vackraste vyer – nämligen Ranviks Havsveranda. Här kan ni avnju­ta er bröllopsmiddag blickandes ut mot havet där Kattegatt och Öresund möter varandra. Varför inte avsluta er stora dag med ett minnesvärt kvällsdopp i solnedgången.

Detta är en av få bröllopsplats med äkta magi för ett romantiskt bröllop i Skåne!

ransvik.se

Ransviks havsberanda

RANSVIKS HAVSVERANDA

Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: