Premiumvarumärket LNDA blir ”månadens varumärke” hos Lyko

Norska, prisbelönta hudvårdsvarumärket LNDA – Linda Johansen Skincare expanderar och hittar nya försäljningskanaler. De exklusiva produkterna kommer nu även att finnas tillgängliga hos hudvårdsjätten Lyko från och med den 1 juli. I samband med detta blir LNDA månadens varumärke med start i augusti.

LNDA – Linda Johansen Skincare är ett flerfaldigt prisbelönt hudvårdsmärke som grundades under år 2008 av den norska superentreprenören Linda Johansen. Sedan varumärket lanserades på den svenska marknaden, under hösten 2021, så har allt fler nya hudvårdsprodukter introducerats i Sverige. LNDA – Linda Johansen Skincare kommer att finnas tillgängligt på
Lyko.com från och med fredagen den 1 juli 2022. Ett brett produktsortimentet från Linda Johansens hudvårdslinje kommer att finnas tillgängligt. Bland annat en rad effektiva aktiva ingredienser återfinns i allt från rengöring, serum, masker, skinboosters och anti-aging produkter.

Founder_Linda_1080x1920_3_ny

”Att lansera produkterna hos Lyko är något jag har velat göra länge”


Lyko delar min passion när det gäller att öka kunskapen om hudvård och effektiva aktiva ingredienser bland kunderna, vilket är viktigt för mig och varumärket. Lyko är mer än en nätbutik, de är en ”skönhetslekplats” – en plattform där man kan skämma bort sig själv med fantastiska produkter”, säger Linda Johansen,
LNDAs grundare.

LNDA-546_ny

Fokus för Linda Johansens hudvårdslinje är, och har alltid varit, mogen hud. Linda Johansens laboratorier utvärderar ständigt den senaste forskningen för att anpassa aktiva ingredienser i optimala koncentrationer. Resultatet är slagkraftiga, veganska premiumprodukter, som är rotade i vetenskap och levererar önskade resultat. Varumärket har tagit hela Norden med storm och används av tusentals kvinnor, som exempelvis Hollywoodstjärnan och varumärkesambassadören Izabella Scorupco.

Se mer på
Lyko.com

Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: