65 tips på bröllopspresent till brudparet

Bröllopspresent
INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR

Funderar du på vad du ska ge brudparet i bröllopspresent? Med vår stora presentguide ser vi till att du är uppdaterad på det senaste och får de bästa tipsen på present till bröllop.

Är brudparet sportiga, romantiska, älskar naturen eller kanske ett partypar? Här är presenterna som ger leenden och kramar vid presentbordet!

Text: Redaktionen Foto: Annonsörer

Att hitta den rätta presenten kan ta tid. Oavsett om du ska köpa något själv eller tillsammans med kompisar eller släkt – så har du kommit rätt!

I vår presentguide hittar du uppdaterade presenttips till paret som älskar att laga mat, är inredningsintresserade, älskar att träna, är festglada och mycket mer!

Bröllopspresent till paret som älskar inredning

Inredning är alltid en hit på bröllop. Naturnära produkter är i ropet som aldrig förr – och organiska former och naturmaterial som mörkt trä är säkra vinnare till det trendmedvetna brudparet.

Om du är osäker: titta på de klassiska och lyxiga märkena. Från Georg Jensen hittar du stilren och hållbar inredning och glöm inte Lexington (med sina matchande badrockar!). Eller satsa på roliga designelement med färg.

Bröllopspresent till träningsparet

Älskar brudparet att träna? Varför inte då ge dem några träningsprylar som de kan använda tillsammans hemma? På så sätt kan de fortsätta att odla sitt intresse som gift par – men kanske skaffa sig några nya, gemensamma vanor?

Mattor, vikter och andra redskap är alltid välkomna till den som älskar träning – och starka färger gör ett livfullt intryck på hemmagymmet.

Bröllopspresenter som tar paret till naturen

Intresse för natur och friluftslivet är större än aldrig förr! En naturinriktad present är därför något som inte bara passar för naturälskare, utan ligger också i tiden. Alla har verkligen användning för bra vandringsutrustning, en ryggsäck, en termos eller en hängmatta.

Varför inte sätta ihop ett presentpaket bestående av olika prylar för utelivet? Vi älskar denna mattermos i guld från Ellos (annonslänk) som har en snygg retro-stil. Detsamma gäller de klassiska ryggsäckarna från Fjällräven (annonslänk) – köp i olika färger så blir det en ultraromantisk bröllopspresent till brudparet!

Bröllopspresent till paret som gillar yoga

Kanske är det fler tjejer än killar som gillar yoga – men om din vän är ett riktigt yogafan är det kanske lämpligt att hennes blivande man åtminstone har utrustningen för att hänga med i de olika positionerna!

Casall har lanserat ett yogaset i naturmaterialet kork (annonslänk) – vilket innebär att du inte behöver ligga på en plastprodukt samtidigt som du utövar denna hållbarhetsinriktade träningsform.

Om brudparet redan har mycket yogautrustning kan ny inspiration i form av yogapass vara välkommet! About Yoga (annonslänk) erbjuder medlemskap och ett antal olika lektioner – för en kickstart för både kropp, sinne och relation!

Perfekta presenttipsen till festparet

Låt en drink göra övergången från ”fri som fågeln” till gift så smidig som möjlig! Dessutom är ett bröllop ett festligt tillfälle i sig – så varför inte fira med en festlig present?

Champagneglas är en romantisk och vacker bröllopspresent. När brudparet sedan skålar i dem kommer de alltid tänka på den mest romantiska dagen i sina liv.

Är du rädd för att brudparet redan har allt? Välj designkollektioner från välkända varumärken – brudparet kommer garanterat att bli glada för något riktigt tidlöst och exklusivt.

För den riktiga partyälskaren – varför inte ge bort en presentask med shaker, alkohol, kolsyrad dryck och några fina glas?

En personlig gåva för det romantiska paret

Alla brudpar MÅSTE bli glada för romantiska bröllopspresenter på sin stora dag, så det här är riktigt säkra presenttips!

En romantisk presentlåda är en garanterad vinnare! Sätt ihop din egen låda eller korg med brudparets favoriter, en flaska mousserande vin, ballonger och något gott att äta. Eller så kan du beställa en färdig låda (annonslänk).

Presenttips för matentusiaster

För brudparet som älskar att laga mat och ordna fest passar det mesta inom kategorin kök och matlagning. Kanske kan du köpa ny köksutrustning eller några nya delar till servisen de samlar på. Kanske behöver de en bakmaskin eller en ny kaffebryggare?

Det finns så mycket som är både roligt och viktigt i köket. Vi har presenttips för både te- och kaffeälskaren.

För paret som gillar nya ”gadgets”

Vem gillar inte ”gadgets” som både är snygga och sparar oss tid i vardagen? För paret som gillar musik erbjuder Sonos bra ljud, men även högtalare som passar i alla hem.

Du kan inte heller misslyckas med en robotdammsugare – vem vill inte dammsuga lite mindre i en hektisk vardag? Är brudparet ofta på språng eller gillar att ha kontroll över sin garderob? Då kan en steamer vara den perfekta presenten.

Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: