Överraska med fina presenter till bröllopsgästerna

presenter till bröllopsgästerna

Överraska och visa uppskattning genom att ge presenter till era bröllopsgäster. Det blir en fin, personlig gest som adderar det där lilla extra!

Text: Jacqueline Rova Foto: Unsplash
Små söta presenter till era bröllopsgäster

Visa er uppskattning med presenter till era bröllopsgäster

Att visa dina bröllopsgäster uppskattning genom att ge dem små presenter är garanterat en succé. Liten som stor. Antingen något personligt för just den gästen eller något som är typiskt för er som bröllopspar. Det kan vara en påse med ert favoritgodis vid varje plats som inte alls behöver kosta många kronor.

Vare sig det är en liten ask på varje plats med praliner eller en kort personlig text om varje gäst vid bordsplaceringen, så är det roligt för varje bröllopsgäst att bli extra sedd av brudparet.

Nödvändigheter är både praktiskt och roligt

Att göra toalett-kit med nödvändigheter och roliga inslag är både praktiska och uppskattade presenter till bröllopsgästerna. Det kan till exempel vara ett för manliga och ett för kvinnliga gäster. För damerna skulle det kunna innehålla: hårspray, tuggummi, hårnålar och tamponger och för herrarna, hårvax, tuggummi och en kam.

Presenter till bröllopsgäster istället för lekar

Det är vanligt med lekar för brudparet på bröllopet, men att lotta ut presenter till gästerna kan vara en precis lika rolig överraskning. Till exempel så kan man göra ett quiz med frågor om brudparet och det bord som har flest rätt vinner kanske en vinflaska med en bild på brudparet på.

Bakis-kit bra presenter till bröllopsgäster

Bakis-kit för bröllopsgästerna är en rolig present för dem att ta med sig hem efter bröllopet. Kitet kan till exempel innehålla huvudvärkstabletter, godis, samarin och Resorb. En idé ifall du har gäster som sover över kan vara att lägga ett bakis-kit på hotellrummen som en överraskning till dina gäster.

Bara fantasin (och tidsplaneringen) sätter gränser!

Maränger i pastellfärger är goda presenter till bröllopsgästerna

Maränger i pastellfärger och med smak av sommar är både vackert att titta på och smakar så gott!

Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: