Dekoration till bröllop – Glöm inte att dekorera toaletten

Dekoration till bröllop - även badrummet ska vara fint!

Det finns massa spännande dekoration till bröllop, men många glömmer bort att snygga till toaletten. Här är tipsen som gör även det tristaste badrummet luxuös.

Text: Ronja Willners Foto: Unsplash

Dekoration till bröllop som får toaletten att glänsa

Dekoration till bröllop är viktig för feelingen. Och självklart ska du tänka på helheten!

På fina restauranger och varuhuset världen över är damernas och herrarnas nästan en lika stor upplevelse som maten. Med lite fin dekoration till bröllop och en dos kreativitet kan du skapa atmosfär även i det mer privata rummet på bröllopsfesten.

Och det dessutom till en inte särskilt stor kostnad. Vi bjuder här på inspiration för vad du kan göra.

Så pyntar du toaletten med fin dekoration för bröllop

 • Köp tvål som doftar gott och matchande handkräm i snygga förpackningar och ställ vid handfatet.
 • Häng upp riktigt mjuka och sköna handdukar istället för papper att torka händerna med. Vill du lyxa till det ordentligt kan du rulla ihop små handdukar och ställa en korg vid sidan. På så vis behöver gästerna inte använda samma handduk.
 • Tänd doftljus som ger ett mjukt sken och god doft. Se dock till att ingen gäst är allergisk och tänk på brandsäkerheten.
 • Dekorera med blommor. Enkla blommor kan göra underverk för att förvandla toaletten. Dekorera toalettborden med små vaser av blommor som matchar brudparets blommor.
 • Låt bröllopstema fortsätta in på toaletten – Om ni har ett tema för bröllopet applicera det samma i badrummet. Exempelvis kan ett skärgårdstema innebära att dekorera toaletten med blåvita handdukar och sjöfartsattribut.
 • Spela musik och skapa atmosfär med sköna toner, fågelkvitter eller porlande vatten. Gästerna kommer tveklöst att bli imponerade.
 • Ge någon i sällskapet, exempelvis tärna eller bestman i uppdrag att se till att toaletten förblir fräsch hela kvällen.
 • Gör i ordning en vacker korg eller låda med prylar som både ni och gäster i nöd kan behöva.

Korgen kan innehålla:

 1. Parfym
 2. Hårspray
 3. Torrschampo
 4. Tuggummi
 5. Nagelfil
 6. Tamponger/bindor
 7. Lipsyl
 8. Våtservetter
 9. Tandpetare
 10. Hårvax
 11. Dubbelsidig tejp
 12. Plåster
 13. Bandage
 14. Huvudvärkstabletter
 15. Vätskeersättnig
Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: