Redaktionens skönhetsfavoriter

Av Redaktionen

Redaktionen tipsar om sina skönhetsfavoriter nu i sommar.

THE RITUAL OF KARMA SHIMMER BODY OIL


2020_KarmaLifestyle_Body Shimmer Oil_0734_webb 3

Lämna sommaren bakom dig med skimrande hud tack vare den skimrande kroppsoljan från The Ritual of Karma. Kroppsoljan innehåller, förutom små glittrande mineralpartiklar, ett aktiverande komplex som förlänger din färg från solen. Dessutom är kroppsoljan näringsgivande och lämnar en silkeslen känsla och en vacker solkysst lyster. 215 kr.
www.rituals.com


Maria Nila Shimmer Spray


Maria Nila_Shimmer Spray_300ml_249SEK__webb_2

Maria Nila Shimmer Spray är en lätt spray som ger glans och reducerar frizzigt hår. Shimmer-partiklarna extraheras från en kombination av naturliga och syntetiska mineraler, där skimret förstärker färgen och ger håret en ljus finish för ett hälsosamt utseende. Det är alla ingredienser kombinerade i formuleringen som skapar skimmer och glanseffekt, men det finns två ingredienser som särskilt bidrar till den skimrande effekten och det är titandioxid och tennoxid som extraheras från delvis syntetiskt och delvis mineraliskt ursprung, baserat på magnesiumaluminium silikat. Den fruktiga och blommiga doften är byggd som en fin doft med toppnoter som rabarber och röd vinbär, hjärta anteckningar från rosa cyklamen och basnoter inklusive sandelträ och grapefrukt. Hur man använder: Spraya helt enkelt över alla hår och frisyrer, kan användas som slutprodukt eller ensam. Shimmer Spray, 300 ml, 249 kr.
www.marianila.se

PATYKA FACE SUN CREAM SPF30 och PATYKA BODY SUN SPRAY SPF30

30duo-SOLAIRES-Beautypacks-RVB_webb_2

Ett lättanvänt solskydd för ansiktet med SPF 30 som smälter in i huden. Formulan har härliga fuktgivande egenskaper och doften är gudomlig. Passar alla hudtyper. 40ml, 345 kr

En underbart härlig och fuktgivande, solskyddspray med SPF 30. Absorberas snabbt utan att lämna en klibbig/fet yta eller vita rester. Passar hela familjen och alla hudtyper. 100ml, 345 kr
www.jolie.se

Mineral Puderfoundation, IDUN Minerals


1B_15A0640-1_webb_4

Mineral Puderfoundation från IDUN Minerals är en mineralfoundation i form av löspuder som ger naturlig finish och jämn täckning för alla hudtyper. Täckningen är uppbyggbar och med endast 4 ingredienser. Med högrenade mineraler så innehåller den dessutom inte några onödiga tillsatser som kan irritera din hy. Mineral Puderfoundation 7g, 299 kr.
www.idunminerals.se

Annabelle Mineralrouge


500xIMG_5324_webb_5

Uppljusande mineralrouge Peach Glow i en persikanyans, 4g, 249 kr.
www.annabelleminerals.co

THE RITUALS OF SAKURA, Rêve de Hanami, eau de parfum


1111488_EDPReveDeHanamiPROBOX_T_webb_6

Dröm dig bort till Japans väldoftande och livfulla hanami-säsong och fira nya begynnelser med vår nya eau de parfum, Rêve de Hanami. Den underbara doften av sakurablommor är framträdande i den väl avvägda buketten av krämiga, rosa blomblad som fulländas av sprudlande, fruktiga noter av litchi, päron och bergamott. De träiga, bärnstensliknande basnoterna avrundar den fräscha doften och du kommer att känna en fläkt av diskret vanilj och sofistikerad patchouli i undertonerna av denna oemotståndliga vårparfym. 15 ml, 160 kr.
www.rituals.com

Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: