RevitaLash Cosmetics

RevitaLash Cosmetics är världsledande inom utveckling av avancerade produkter för att försköna fransar, bryn och hår.

Kollektionen grundades 2006 och inkluderar prisbelönta RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner och RevitaBrow® Advanced Eyebrow Conditioner, och finns på läkarkontor, spa, salonger och specialhandlare i över 70 länder. RevitaLash Cosmetics är en anhängare av ideella bröstcancerinitiativ och donerar en del av intäkterna till forsknings- och utbildningsinitiativ, vilket ger tillbaka till bröstcancergemenskapen året runt, inte bara i oktober. För information, besök www.revitalash.com.

Nytt1

Hi Def Brow Pencil 0,1 g

Multifunktionell, vattenresistent ögonbrynspenna som håller länge.
Revitalash ögonbrynspennan kan användas för att skapa skräddarsydd form och definition. 319 kr.

Det flerfaldigt prisbelönta
Double-Ended Volume Set är en bekväm 2-i-1 ögonfransprimer och mascaraduo designad för att förbereda, grunda och förbättra fransvolymen för friska, skyhöga, lyxiga fransar. I ena änden, den unika indigoblå Volumizing Primer, stärker fransarna med peptider och närande ingredienser och har en silikonborste för att täcka fransarna och intensifiera färgdjupet på mascaran, vilket ger en storögd look.
Volumizing Mascaras timglasformade trollstav förstärker fransarna med en närande, byggbar svart mascaraformula för att skapa dramatisk längd och ge volym till naturliga fransar 339 kr.

Hi-Def Brow Gel 7,4 ml

Revitalash
Hi-Def Brow Gel är en ögonbrynsgel som effektivt fyller i dina bryn samtidigt som du fixerar brynen och håller dem på plats. Gelen är gjord med en mild, vattenavvisande formula för ett resultat som håller hela dagen. I motsatt ände finns en dubbelborste med en kam på ena sidan och en spoolieborste på andra sidan för att enkelt kunna borsta dina bryn till önskad form. 319 kr.

Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: