Romantik för pizza-älskarna!

Malin Svantesdotter // malin@alltombrollop.com

Visst, att äta pizza direkt ur kartongen i soffan kan vara riktigt mysigt, men nu kan ni även käka kvalitetspizzor på Nobis nya pizzeria Giretto. Här serveras utsökta och unika pizzor med delikatesstoppings.

På nya Giretto, som ligger på Nybrogatan 16, serveras pizzor med kvalitetsråvaror i fokus. Men utöver kvalitet beskrivs gästerna även kunna förvänta sig en pizzeria med vibrerande känsla.

14 vedugnspizzor

En snabbtitt på menyn avslöjar 14 utsökta vedugnspizzor. Bland utbudet erbjuds mängder av delikatesstoppings som tryffelsalami, zucchinisalsa, rökt lax och pesto genovese. Gustavo Catenacci som är delägare och grundare av Giretto är peppad på att få servera hans twist på denna runda favoriträtt.

Giretto-pizza-stockholm

– Vi bjuder in gäster till en livlig och smarrig pizzupplevelse, något utöver det vanliga. Jag vill skapa en familykänsla där pizzan står i fokus. Hit kommer förhoppningsvis pizzaälskare från hela världen för att samlas kring, enligt mig, det godaste vi har, pizza!

Spännande pizzautbud

Det unika pizzautbudet innehåller deras egen tolkning på italienska klassiker. Pizzabottnarna är en blandning av italienskt mjöl i toppklass och svenskt grovmalt rågmjöl. Till degen används en gnutta jäst för att skapa en krispig botten som är den viktiga grunden till pizzan.

Pizza-Giretto

– Giretto är ett spännande projekt som inte liknar något annat i Stockholm. Vi tar något så klassiskt som en pizzeria och sätter vår egen prägel på det hela, framtidsplanerna är många, vi har redan planer på ett flertal restauranger under konceptet Giretto runt om i Stockholm, säger Gustavo Catenacci.

Läs mer på
Girettopizzeria.se

Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: