Så fixar du partynaglar

Av: Mathilda Hedin Ekwall

Ett par händer med snygga och välvårdade naglar kan höja en hel look. Här är tre perfekta färger inför julens festligheter samt bas- och överlack som får det att hålla längre.

Bas

Börja med CNC Nail Repair som är ett stärkande nagellack som ger omedelbart resultat för tunna och svaga naglar som lätt bryts och delar sig. Formulan fyller ut naglarna samtidigt som keratinet stärker. Fungerar perfekt som ett baslack som även döljer missfärgningar. Torkar snabbt och ger naglarna en naturlig look.

IMG_7432_220

Lack

Ciatés nya supersnygga nagellack Gelology i färgerna Midnight in Paris, Racing Queen och Dangerous Affair är kraftfullt pigmenterade nagellack som skapar en glansig och fyllig nagel som håller i upp till tio dagar. Samtliga lack i Gelology serien är ”five free” vilket innebär att de är framtagna utan formaldehyde, toluen, camphre, DBP och bensen.

IMG_7433_200
IMG_7434_200
IMG_7435_200

Överlack

Seche Vive Instant Gel Effect Top Coat
är ett fantastiskt överlack med en unik formula som ger en tjock, glansig yta på samma sätt som ett gellack – men utan att du behö
ver anv
ä
nda UV-/LED-lampa.
Hur bra? Lacket ger en hållbar gelliknande yta och en glans som sitter i länge.

IMG_7436_200

logo_black-new_300


KÖP SENAST


E N


UMRET


AV ALLT OM BRÖLLOP HÄR!Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: