Lantligt bröllop – Så fixar du ett ladugårdsbröllop

ladugårdsbröllop

Är ni ute efter ett romantisk och lantligt bröllop? Att gifta sig och hålla bröllopsfesten i en rustik lada är perfekt för brudpar som älskar DIY-temat.

Text: Ewa Björnsdotter Foto: Unsplash

Dekorera med loppisfynd för ett lantligt bröllop

Vid lantligt bröllop dekorera bordet med blommor i en gammal vattenkanna eller gamla glasflaskor. Gamla burkar, sockerkaksformar och mässingsljusstakar passar fint till en rustik dukning.

Använd dig av gammalt porslin och servera dryck i olika vackra glas, finns att hyra exempelvis från www.rentalstories.se. Skapa enkla vimplar av tyg eller papper för att hänga upp i taket. Dessa är gjorda i papper från www.pandurohobby.se.

Karaktäristiska skyltar ett måste

Lyxen med att ha ett lantligt bröllop är att du kan fynda många olika detaljer på loppis. Ett gammalt fönster blir en perfekt välkomsttavla, meny för middagen eller en bordsplaneringstavla som du kan dekorera med blommor. Dessa kommer från www.skilladflorals.com.

Skyltar till det lantliga bröllopet är ett måste. Såga ut pilar i mdf-skiva och måla med griffelfärgeller. Såga ut i riktigt trä och betsa i någon mörk färg. Varför inte göra personliga skyltar på brudparets stolar där det står herr och fru på?

Rustik tårta på lantligt bröllop

Servera välkomstbål i glasburkar med sugrör. Häll upp drycken i stora glasburkar, dessa kommer från www.frulycklig.se. Servera en fantastisk dessertbuffé med bröllopstårta, cupcakes, kanderade äpplen, kakor och cake pops. Dessa kommer från www.deluxeriet.se.

Bjud på en rustik tårta som passar ert bröllopstema. Den här våningstårtan med luftig chokladbotten och fylld med hallonmousse och vaniljmousse kommer från www.deluxeriet.se.

Sommarblommor som en midsommar natts dröm

Välj en yvig bukett med blommor i härliga färger för att få till en rustik stil. Denna kommer från www.skilladflorals.com och består av ranunkler, pelargoner och kvistar med gröna blad.

Ett roligt sätt att visa var gästerna ska sitta är att skriva namn och bordsnummer på träbestick. Dessa kommer från Lagerhaus och är vaxade med annie sloan dark wax. Inbjudningskorten sätter tonen och stämningen förbröllopets estetik. Dessa trycksaker i lantlig stil med vackra blommor kommer från www.lovelyprints.se.

Inbjudningskort till lantligt bröllop
Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: