Så fixar ni vinterbröllop

Foto: Birgersdotter Text: Redaktionen

Vintermånaderna kan kännas gråa och kalla, men med rätt dekor och accessoarer så försäkrar ni er om en vintervit och gnistrande tillställning. Precis så som man önskar att ett vinterbröllop ska vara – med eller utan snö.

Tänk på att:

• Det finns tillräckligt med utrymme att förvara gästernas ytterkläder och även på hur ytterdörrarna är placerade i festlokalen så att det inte blåser in kall luft på gästerna så fort någon går in eller ut.

• Anlita en proffsfotograf! Vintervädret och bristen på dagsljus ställer höga krav på den som förevigar ert bröllop.

• Ljussätta festlokalen ordentligt med många små olika ljuskällor och ljus. Vintermånaderna bjuder inte på speciellt mycket dagsljus så det är nu ni har möjlighet att helt och hållet styra över var och på vem ljuset ska falla.

Duka och pynta med:

• Vinterns gnistrande toner.

• Med lite silverfärg kan ni uträtta under vad gäller dekoren. Plocka kottar och grenar ute och spraymåla dessa så har ni både vacker och prisvärd dekor till hands när ni ska duka.

Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: