Så vet du att din blivande är ”The One”

Av: Ronja Willners

Att ta steget in i ett äktenskap är ett stort steg för många. Hur vet du då att han eller hon är den rätta? Skratt, kommunikation och ett lekfullt förhållande tycker vi är nyckeln till ett lyckat förhållande!

Ni accepterar varandra för den ni är

Din partner kanske har några brister hit och dit men i slutändan är det bara dig själv du kan förändra. Så att hitta en partner som älskar dig för den du är ändå det viktigaste i ett förhållande.

Ni tar er igenom svåra tider

Alla relationer går igenom svårigheter, livet och relationer är ingen dans på rosor – för någon. Men att ni kan lösa problem och ta er igenom diskussioner tillsammans är nyckeln till en hälsosam och långvarig relation.

Ni älskar att spendera tid med varandra

Ni njuter av varandras sällskap, vare sig ni är ute med era vänner en lördagskväll eller har en mysig hemmakväll.

Personen får dig att le

En partner som kan få dig att skratta så att du kiknar är något du ska hålla fast vid, som vi alla vet

ett gott skratt förlänger livet.

Ni kan kommunicera och förstå

Kommunikation är A och O i ett förhållande, vare sig ni diskuterar om vem som hängde tvätten sist eller framtidsplaner. Ifall din partner inte bara lyssnar på dig utan även hör och förstår vad du säger så är det definitivt en ”keeper”.

Lekfull men mogen när det behövs

Du älskar din partners barnsliga och lekfulla sida, men när det väl är dags att tala allvar så kan hon/han ta fram sina vuxna sida och inte skämta bor allt.

Ni har en bra balans i livet

Att ha en bra balans mellan vänner, familj, intressen och jobb är hemligheten för en hälsosam livsstil. När din kärlek tar sig tid att fokusera på alla dessa punkter kan du vara säker på att han/hon värderar saker som står er nära och kommer att lyckas i livet.

Ni kommer överens med varandras familjer

Äktenskap binder inte bara er två, utan även era familjer. Att ha en bra relation till din partners familj underlättar både till vardags och till fest.

Ni har samma mål och värderingar

De vanligaste orsakerna till att par går isär är oftast att de vill få ut olika saker av livet. Ta ett snack redan i tidigt stadie och se över frågor som barn, ekonomi och vart man kan tänka sig att bo.

Ha inte hemligheter för varandra

Ofta håller vi hemligheter för varandra för att vi är rädda för hur den andra personen ska reagera. Ett äktenskap är baserat på kärlek och förtroende, så öppenhet och ärlighet kommer göra att er relation håller.

Ni vill uppleva resten av livet tillsammans

Tanken på att spendera resten av ditt liv med din partner ger dig fjärilar i magen och ett stort leende. Du ser helt enkelt att du vill hålla honom/henne i handen livet ut.

Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: