Säg hej till din nya bästa vän!

Av: Mathilda Hedin Ekwall

Det finns alltid dagar där huden bara känns så trist och grå trots att man använder bra hudvård och smink. Vid dessa tillfällen tackar vi gudarna för Lumene Instant Glow UV Primer!

Ge din hud en skimrande lyster men även en hållbar make up med denna återfuktande primer för 299kr. Lumene Instant Glow UV Primer SPF 30 är en lystergivande primer som förbereder huden för en hållbar makeup och ger ditt ansikte ett helt nytt glow. Fungerar även superbra att smörja in på kroppen för att få lite extra liv i huden! Den lätta formulan har solskyddsfaktor 30 för att skydda huden mot de skadliga effekterna av UV-strålar.

Produkten är berikad med fröextrakt av nordiska hjortron samt nordiskt källvatten, vilket hjälper till att återfukta huden och ge den lyster, medan pärlemorpigment skapar omedelbart en strålande finish. En universell nyans som har utvecklats för att passa både med
Invisible Illumination Instant Glow Beauty Serum eller någon av de övriga Lumene-produkterna.

luumne

Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: