Satsa på en sensuell bröllopsstil – signerad Nadine Merabi

Malin Svantesdotter // malin@alltombrollop.com

Vi har sett hennes plagg på flertalet influencers den senaste tiden, i olika sammanhang för festliga tillfällen. Men de är även ett hett alternativ för den stora dagen – för såväl bruden som för brudtärnan.

Nadine vill skapa plagg för att skapa minnen. Hon vill även ta fram djärvheten hos kvinnor att bära ett plagg de kanske inte har vågat bära tidigare. Genom att sträva efter bästa möjliga design, kvalitet och passform vill hon hylla alla olika kvinnor – med sina skilda former och storlekar.

Användarna av hennes klänningar vittar om den fantastiska passformen, där det ofta inte krävs någon form av förändring eller anpassning. De passar direkt!

Marry me in MERABI

Nadine Merabis kollektion
Marry Me in MERABI fungerar för både bruden och brudtärnorna för en extra matchande kombination. Designen ser olika ut för plaggen men har referenspunkter som länkar dem samman i kulör, avancerade spetsdetaljer, den strömlinjeformade silhuetten och utsmyckningen som slutligen har skapats för hand.

Läckra byxdressen Bella White

I denna skapelse blir man så mycket fashion det bara går. Trendig, unik och välgjord.

NadineMerabi_Bella-white

Bella White, 3 475 kr.

NadineMerabi_Bella

Just denna byxdress har bland annat synts på influencern, desginern och bloggaren Sanne Alexandra som bar den på sin 30-årsdag.


Sanne-Alexandra-i-merabi

”Om du ska gifta dig kanske det är ett alternativ? Jag hade lätt kunnat burit den på efterfesten när vi gifte oss”, säger hon i
bloggen.

Välsvarvade Alexa

En vacker klänning med underbar passform. Köpare som har burit den menar på att de har fått mycket beröm – och den beskrivs skimra i solen.

NadineMerabi_Alexa_front


Alexa, 3 240 kr.

NadineMerabi_Alexa_back

Härligt baraxlad i Arabella White

Denna klänning har gjort många brudar förälskade vid första blicken. Även här påpekas den extremt bra passformen.

NadineMerabi_Arabella-front


Arabella White, 4 065 kr.

NadineMerabi_Arabella-back

Det finns även korta modeller som ingår i hennes vanliga sortiment, men som skulle fungera för bröllop även de. Här ser vi modellen Ana som bland annat har burits av Anna Pankova.

NadineMerabi_Ana

Anna-pankova-nadine-merabi


@AnnaPankova i modellen
Ana, 2 592 kr.

– Jag är manisk när det gäller design, kvalitet och passform. Jag tror på mönster som smickrar en kvinnas form, menar Nadine.

Klänningarna beskivs även som väldigt sköna så vi blir minst sagt sugna på att testa!

Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: