Bröllopsmässa med återanvändning i fokus

Tillsammans med Clarion Amaranten bjuder vi på Allt om Bröllop in till en härlig bröllopsmässa. Begagnade bröllopsklänningar står i fokus som du har chans att fynda på plats samt mingla och inspireras av fantastiska bröllopsaktörer! Vi ses väl där?!

Konceptet är enkelt, har du en gammal bröllopsklänning liggande hemma som du gärna vill sälja eller letar du efter din drömklänning, men inte har budget att köpa en helt ny, så är detta bröllopsmässan för dig. För de som vill sälja sin klänning är kraven att den måste vara ren och fin och prislappen får inte ligga över 5 000 kronor.

Förutom att ge gamla bröllopsklänningar nytt liv så bjuder dagen även på inspiration från proffs i bröllopsbranschen. Allt för att blivande brudpar ska få den information och inspiration de behöver för att skapa sig sitt drömbröllop.

När: 7 mars, 2020.

Tid: 13.00-17.00

Var: Clarion Amaranten, Kungsholmsgatan 31, Stockholm

Inträde: GRATIS, såklart!

Mer om eventet och senaste nyheterna hittar du här.

Vill du sälja din klännig? Så här går det till:

Skicka in följande till
Kristina.hammoud@choice.se

– En bild på klänningen (framifrån och bakifrån)

– Storlek (även information om klänningen är insydd)

– Pris: Max 5 000 SEK / samt ordinarie pris

Viktigt: Klänningen måste vara hel & ren och du måste själv kunna närvara på plats vid försäljningen, betalningen sker direkt till ditt privata swishkonto eller med kontanter.

Är du bröllopsaktör och vill vara med och synas på mässan?
Klicka här för att veta mer.

Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: