Slå knut på håret

Foto: Barcelona Bridal Week/Manuel Mota Text: Redaktionen

Den klassiska knuten finns i oändliga varianter. Strikt eller lekfull – du bestämmer själv. Här är tipsen som ger dig en fantastisk uppsättning att minnas, oavsett om du bär slöja eller extensions.

  • Välj om du vill ha en högt eller lågt sittande knut. Många gånger är det din ansiktsform som avgör vad du passar bäst i, så be din frisör visa lite olika exempel.
  • Knuten passar även bra för dig som vill använda löshår för en fylligare frisyr. Skiftningar i färgen bidrar till ett mer livfullt intryck och kan ge snygg effekt om man utnyttjar det på rätt sätt.
  • Har du tänkt bära slöja vid vigseln? Fäst slöjan under själva knuten istället för på huvuder om du vill visa frisyren ordentligt. Det ger också en mer avslappnad känsla för dig som vill bära slöja men inte låta den ta över allt för mycket.
  • En uppsättning som denna kan förhöjas med lite accessoarer. Varför inte addera i ett par pärlor, en blomma eller lite bling? Matcha övrig outfit för en fin helhetslook.

logo_black-new_300


KÖP SENAST


E N


UMRET


AV ALLT OM BRÖLLOP HÄR!Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: