Alla sminkborstarna du behöver

Av: Mathilda Hedin Ekwall

Det finns ett hav av olika sminkborstar där ute, men hur många borstar behöver du egentligen i din necessär och framförallt VILKA? Här har du de viktigaste borstarna för att få ihop ett bra kit.

Foundation borste

Bra bas kräver bra borste! Iduns stippling brush är en ansiktsborste i syntet som kan användas till både puder och krämprodukter. Massera in foundation i cerkelrörelser för att få ett fint och täckande resultat! 149kr.

idun foundationborste_250

Puderborste

Isdora Bronzing Body Brush är en fantastisk fluffig och mjuk borste som passar perfekt till att använda som puderborste för ansiktet. Något alla borde ha i sin necessär. 169kr.

isadora kabuki_250

Rougeborste

Make Up Stores Brush Blush Large #500, en härlig rougeborste jag varmt rekommenderar. Mjukt syntethår med rundad topp som kommer ge dig de perfekta rosiga kinderna. 245kr.

m.u.s rougeborste_250

Ögonskuggsborste

Linda Hallbergs egna Blending brush 304 från LH Cosmetics är en rund, fluffig och medelstor borste perfekt för både ögonmakeup och highlightning. Ett måste i varenda makeupkit! Lätt att använda och anpassad så att du ska kunna använda den på flera områden efter just dina behov. 199kr.

lh_250

Ögonbrynsborste


En bra borste för ögonbrynen behöver vi alla ha vare sig vi målar brynen eller bara vill borsta till dem. NYX Dual Brow Brush PROB18 Pro Brush, en brynborste med två applikatorer. En vinklad snedborste för exakt applicering med kräm- eller puder-makeup och en spoolieborste för att tona och forma. 119kr.

nyx_250

Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: