Genvägen till snygga bryn!

Foto: Barcelona Bridal Week

Oavsett om du går all-in på de senaste brynformerna, eller om du bara vill ha vackra och välskötta ögonbryn så finns det en rad produkter och verktyg som trollar fram en personlig look.

1. Klipp till en snygg form. Borsta först upp ögonbrynen och klipp försiktigt av ett hår i taget. Den specialformade saxen från Tweezerman är utformad för enkel och bekväm användning. Miniborsten ingår i kitet som kostar ca 239 kr.

2. Plocka brynet längs dess naturliga form. Ta tag i varje enskilt strå vid roten för att undvika att det bryts av. Ryck inte ut hårstrået utan dra jämt i den riktning som håret växer. Slant Tweezer Classic från Tweezerman fångar lätt varje hårstrå med sann precision, ca 209 kr.3.

3. Använd
ögonbrynspenna för en naturligare look. Sensai Eyebrow Pencil har ett ovalt stift med en mjuk och pudrig konsistens, ca 295 kr.

4. För
skimrande glans, använder du Smashbox Gloss Brow Taupe. Den kostar ca 200 kr och har två ändar med en rundad borste för att forma brynet.

logo_black-new_300


KÖP SENAST


E N


UMRET


AV ALLT OM BRÖLLOP HÄR!

Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: