Sommarens skönhetsfavoriter

Ta hand om din hud under sommaren. ’Vi tipsar om våra favoriter.

sommar


Ultradefence repair cream
– En gelé som verkar återfuktande och innehåller en mix av antioxidanter och reparerande enzymer. Kan med fördel användas som återfuktande och reparerande mask. Kan läggas under solkrämen för ytterligare skydd och för att motverka soleksem på utsatt områden. 1 019 kr/ 50ml.

Skonsamt solbrun med NIVEA SUN Protect & Bronze. Den innehåller promelanin som vid kontakt med solens strålar stimulerar melaninet i huden och ger en naturlig brun färg som varar länge. Formula med silkesmjuk, transparent olja som absorberas snabbt och skyddar med effektiva UVA/UVB-filter,
www.nivea.se, 169 kr.

NIVEA Luminous630 Anti Dark-Spot Hand Cream 50 ml– Minskar & motverkar pigmentfläckar Återfuktande & cellaktiverande Hyaluronsyra Vårdar intensivt torra händer i 24 h Luminous 630 Anti Dark-Spot Hand Cream är en handkräm som innehåller den banbrytande och patenterade ingrediensen LUMINOUS630® som effektivt behandlar pigmentfläckar som orsakats av sol, åldrande och hormonella faktorer som gravididet och klimakteriet. 99 kr.

LANEIGE. Lip Sleeping Mask. En läppmask som lugnar läpparna nattetid. Återfuktar och motverkar torra läppar. 299 kr.

Lernberger Stafsing Gloss Spray är en stylingspray som förser håret med ökad glans. Innehåller ekologisk arganolja för en naturlig och vårdande glans. Reflekterar ljus och ger lyster utan att tynga ner håret. Stylingprodukten hjälper även till att eliminera frissighet. Passar alla hårtyper, speciellt matt hår i behov av glans. 200 ml. 175 kr.

SILK BRONZER. Bronzern är berikad med antioxidanter och aktiva för en återfuktad hy och ett jämnt resultat. Kommer i tre olika nyanser, idawargbeauty.se, 249 kr.

HIGHLIGHTER CREAM POWDER. Den silkeslena uppbyggbara formulan smälter in i huden och ger en oemotståndlig lyster. Kommer i tre olika nyanser, idawargbeauty.se, 199 kr.

READY SET REFRESH. En all-in-one ultralätt face mist som förbereder, fixerar makeup och återfuktar huden med en ”glowy” finish. IDUN Minerals Ready Set Refresh Setting Spray med sin viktlösa formula får din makeup att sitta bättre och längre och ger en omedelbart återfuktad och uppfriskande effekt. Berikad med glycerin som låser in fukt i huden och niacinamid (3%) som stärker hudbarriären, ökar hudens elasticitet och förbättrar hudens utseende. 249 kr.

Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: