Stärk kroppen med energi i vintertider

Bröllopsplaneringen i full gång? Då finns ingen tid för krasslighet! Förebygg med Pukkas produktfamilj ”Förkylningstider” – teer som värmer och vårdar när kylan och mörkret omfamnat oss.

Hösten och vintern är förkylningarnas högtid och det väldigt är det lätt att trilla dit. När årstiderna växlar och ett kallare klimat sveper in över landet ökar behovet att vårda kroppen. Nedan teer från Pukka består av örter och växter som rekommenderas under vinterhalvåret.

lemon-ginger-manuka

Med välbeprövade och noga utvalda örter och naturliga ingredienser har Pukka skapat
teer som ett komplement till de andra produktfamiljerna i sortimentet.


Värme och energi

Ingredienserna i teerna är bland annat ingefära, gurkmeja och honung. Kombinationen av dessa ger en värmande känsla som förser och stärker kroppen med den energi den behövs under vintermånaderna.


Teer-Pukka

Produktfamiljen består av tre olika sorters teer: Lemon Ginger & Manuka Honey, Three Ginger och Herbal Collection.Ayurveda-inspirerat

Pukkas teer är inspirerade av ayurveda som syftar till att hitta en balans och där stort fokus ligger på den enskilda individen och dess samverkan med världen och naturen. Ayurveda syftar till att öka den individuella medvetenheten kring vilka dagliga behov vi har samt hur vår miljö, vårt beteende och våra aktiva val lägger grunden för hur vi kommer må framöver – och inte minst under aktuella förkylningstider!

Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: