Staycation i nyinredd svit – med extra lyx och flärd!

Malin Svantesdotter // malin@alltombrollop.com

För er som uppskattar inredning och konst är Clarion Hotel Amaranten i Stockholm ett måste att besöka. I samarbete med Ginst Interiör har nu sviten precis fått en ny och unik förvandling.

Clarion Hotel Amaranten på Kungsholmsgatan i Stockholm är ett boutiquehotell i storformat med inredning, konst och miljöer inspirerade av det formstarka 60-talet. Nu välkomnar hotellet sina gäster till deras nyrenoverade svit, som i samarbete med inredningsbyrån Ginst Interiör har fått ett helt nytt utseende.

Spetskompetensen för
Ginst Interiör är att de erbjuder skräddarsydda möbler av hög kvalitet, vilket gör att sviten blir unik i sitt slag.

Amaranten-hotel-Stockholm

I sviten mixas inredningsdetaljer i mässing och sammet tillsammans med designklassiker som Tom Dixon.

– Vi är otroligt glada och stolta över att få inreda en av Amarantens sviter. Uppdraget tog oss direkt till 60-talets James Bond-filmer som fick sätta grunden till vår inspiration. Med en känsla av lyx, komfort och design blev vår vision tidigt att förverkliga vårt eget drömrum. Att genom inredning skapa en miljö som speglar Amarantens varumärke är en otroligt rolig utmaning, säger Malin Hagald och Anna Ringström grundare av Ginst Interiör.

Sovrum-Amarantel-hotel

Konsten på väggarna kommer från galleri
Uponwalls.

Svit och showroom i ett

Det som gör
Clarion Hotel Amarantens 60-talssvit till något alldeles extra är att det också fungerar som ett showroom. Här kommer hotellets gäster att kunna inspireras av inredning och design för att sedan kunna ta med sig den lyxiga känslan hem. Allt som finns i sviten finns nämligen att beställa efter varje gästs enskilda önskemål så som färg, material och mått, givetvis med hjälp av Malin & Anna från Ginst Interiör.

Svit-Clarion-Amaranten

Suite 874 By Ginst Interiör fungerar även som ett showroom – perfekt för design- och konstintresserade!

– Vi drivs av att skapa oförglömliga upplevelser för våra gäster, och genom samarbete med Anna och Malin från Ginst Interiör möjliggör vi just detta. Vi är otroligt nöjda med resultatet, och vi ser fram emot att låta våra gäster checka in och njuta av unik inredning och tidlös design. Svit 784 blir förutom en härlig upplevelse för hotellets gäster, också en plats för mindre mingel, möten och andra spännande events och happenings, säger Ulf Cato, VD, Clarion Hotel Amaranten

Konsten i sviten är kurerad av Per Olsson på galleri Uponwalls och även den går att beställa.

Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: