Ta hand om dina kläder- Steamery tar klädvård till en ny nivå

I samarbete med Steamery.se

I september utökar klädvårdsföretaget Steamery sitt sortiment och lanserar en ny innovation inom moderna klädvårdsprodukter. Det nya tillskottet heter Cirrus No.3 Iron Steamer, som kommer med både innovativa funktioner och en sofistikerad design. En nyhet som passar utmärkt in i Steamerys ekosystem av klädvårdsprodukter, som gör det enkelt att ta hand om dina kläder. Det svenska varumärket Steamery, känt för sina smarta, moderna och minimalistiska klädvårdsprodukter, utökar nu sitt produktsortiment.


Duo_02_webb

Under de senaste åren har Steamery arbetat med produktutvecklingen av den nya generationen handsteamers, och nu kan de äntligen tillkännage sin banbrytande nyhet – Cirrus No.3 Iron Steamer.

Cirrus3_01a_webb

– Det har varit en spännande resa att designa och utveckla Iron Steamern under de senaste två åren. Idén om en hybridsteamer kom från en önskan om att skapa en produkt där du inte behöver välja mellan en steamer och ett strykjärn, beroende på om du vill ha en pressad eller steamad look. Att äntligen lansera denna produkt känns som ett stort steg för vårt företag och detta är definitivt ett stolt ögonblick för oss som team, säger Frej Lewenhaupt, medgrundare och vd på Steamery.

Cirrus No.3 Iron Steamer Den nya Cirrus No.3 Iron Steamer kännetecknas av sofistikerad design och hög prestanda. Det är en unik hybrid mellan ett strykjärn och en steamer, som har den ideala balansen mellan funktionalitet och estetik. Den är utrustad med en frontplatta som värms upp till samma värmenivå som ett strykjärn. Frontplattan värms upp på endast 25 sekunder och förbättrar ångkvaliteten, hjälper till att torka tyget och får kläderna att återfå sin ursprungliga form. Cirrus No.3 Iron Steamer kommer med ett bärbart värmeskyddande pressverktyg och är mindre än en vanlig handsteamer, vilket gör att den är smidig att ta med sig på resan. Cirrus No.3 Iron Steamer har en unik design med en stilren skandinavisk minimalism och finns i två färger, Sand och Charcoal. Den är skonsam, men effektiv, och fungerar på alla typer av tyger. Produkten kostar 1 600 kr och kommer att finnas tillgänglig online på
steamery.se samt i butiker från slutet av september 2021.


Pilo2_02_webb

Pilo No.2 Fabric Shaver har en unik design och en helt ny geometrisk silhuett, som gör att den passar perfekt i handen och står graciöst likt ett designobjekt. Den har en förbättrad prestanda som är skonsam men ytterst effektiv, med en större rakyta än tidigare och hela sex precisionsblad. Resultatet är en noppborttagare som är mer effektiv än de flesta på marknaden – som snabbt tar bort ludd och noppor från kläder och hemtextilier, så att de håller längre och ser ut som nya igen.

– Vårt mål är att skapa moderna klädvårdsprodukter som ska fungera som en självklar del av din vardag. Med den här produkten ville vi skapa ett effektivt verktyg för att få dina kläder att se ut som nya längre, men också fungera som ett minimalistiskt designobjekt i ditt hem. Vi har jobbat på den här produkten i två års tid, så vi är otroligt stolta att äntligen få presentera denna noppborttagare, säger Frej Lewenhaupt, medgrundare och vd på Steamery. Pilo No.2 Fabric Shaver kommer till en början finnas i två färger; Sand och Charcoal. Den fungerar på alla typer av tyger och är kompakt och perfekt att ta med på resan. Den nya produkten kostar 600 kr och kommer att finnas tillgänglig online på
steamerystockholm.com och i butiker i oktober 2021.

Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: