Strålande hy med Elixir Cosmeceuticals

Elixir Cosmeceuticals använder dokumenterade ingredienser anpassade för olika hudtillstånd och hudtyper, i alla åldersgrupper. Elixir Cosmeceuticals är utvecklat av norska hudläkare som har stor kunskap och erfarenhet av vad enskilda ingredienser kan ge för resultat, i form av olika hudförbättringar.

webb_12


Niactil 4%
är en storsäljare. En behaglig gelé med 4% koncentrerad niacinamid som tillför fukt och hjälper huden att bibehålla sin egna fukt. Motverkar fina linjer och ojämn pigmentering. Verkar lugnande på huden och dämpar rodnad. Reducerar stora porer, ger en jämnare hudyta och lyster. Har en bra effekt på oren hud, finnar och pormaskar.

Finns i 30ml och 100ml.


Glyactil Pads

Effektiva exfolierande pads med AHA-syra. Glykolsyran gör huden jämn, slät, ökar cellförnyelsen samt återfuktar. Avlägsnar döda hudceller, motverkar ojämn hudton och ger en naturlig lyster till huden. Peeling är en viktig del av din hudvårdsrutin. Finns i koncentrationerna 10% och 20%.


Hydractil Daily Defense SPF 15

En återfuktande ultralätt dagkräm med UVA- och UVB-filter. Innehåller en kombination av reparerande och skyddande ingredienser som förebygger och reparerar UV-skador. De milda och aktiva ingredienserna upprätthåller en bättre fuktproduktion i huden, reducerar fria radikaler, ger en jämnare hudton och stärker hudbarriären.


Ultradefense Repair Gel

En gelé som verkar återfuktande och innehåller en mix av antioxidanter och reparerande enzymer.

Med sin reparerande, rodnadsdämpande och fuktighetsgivande effekt är det en «all-round» gelé.

Ingredienserna är förpackade i liposomer så att dom kan tränga djupare ner i huden och ha en bättre verkan. Rekommenderas som en reparerande gelé efter solexponering samt för att motverka torrhet och obalanserad hud.


Ultradefense SPF 50

Maxskyddande solskyddsfaktor, med trippelskydd mot UVA- och UVB-strålar (kemikaliskt och fysikaliskt) i en blandning av reparerande enzymer och antioxidanter.

Lätt och matt konsistens som passar alla hudtillstånd. Krämen verkar skyddande och reparerande samtidigt som den upprätthåller en frisk och sund hud.

Läs mer om produkterna på
www.elixircosmeceuticals.se

Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: