Svenska märket Abby Waits ger sig ut på turné

Av: Ronja Willners

Abby Waits klänningar är lätta, följsamma och skapta i noggrant utvalda tyger och spetsar. Nu ger dem sig ut på Abby Waits on Tour där du kan testa 2019 års kollektion VIVID SKY och skissa på din drömklänning med skaparen och designern Louice Hedin.

Designern Louice Hedin skapade och släppte sin sin första kollektion under namnet Abby Waits år 2016. Då hade hon varit i branschen i 6 år och drev en bröllopsbutik som idag fungerar som showroom åt Abby Waits. Klänningarna har ett unikt uttryck med alternativa färger och bohemiska inslag, som har lyckts sätta trender istället för att följa dem. Idag finns Louice kollektioner i ett tjogotal butiker i Sverige, Norge, Danmark samt Findland och nu är det dags för dem att ge sig ut på turné för att visa upp 2019 års kollektion tillsammans med några favoriter från föregående år. På plats kommer Loucie själv att vara för att träffa blivande brudar, vare sig dem vill ha hjälp med att hitta den rätta känningen eller vill ha en skräddarsydd klänning och sitta med när Loucie skissar på just din drömkläninng.

Första stoppet är den 4 oktober klockan 11-21 i butiken Wedding Castle som ligger i Järfälla, Stockholm. Därefter följer Malmö och Ljungby. Begränsat antal platser, först till kvar gäller. Boka din plats genom att maila till
contact@abbywaits.com.

abbywaits_1908_1

abbywaits_1925

abbywaits_1916

abbywaits_1930

Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: