Till bröllopsgästen: Thérèse Hellströms bästa stylingtips

- Jag älskar långklänningar med en “twist”! Den får gärna vara i en härlig färg och ha en mix av volanger samt kreativa detaljer. Lite Sex And The City-känsla.

Text: Redaktionen Foto: Privat

Bröllopssäsongen 2023 är igång, och kanske är det dags att hitta den perfekta klänningen eller outfiten för dig att glänsa i som bröllopsgäst i sommar? Vi pratade med it-tjejen och modeproffset Thérèse Hellström om hur hon stylar sina klänningar för bröllop i sommar.

Vilken är den perfekta klänningen för dig när du ska gå på bröllop?

Jag älskar långklänningar med en “twist”! Den får gärna vara i en härlig färg och ha en mix av volanger samt kreativa detaljer. Lite Sex And The City-känsla.

Bröllopsdagar kan ofta vara långa, kanske till och med över flera dagar – hur kombinerar du komfort med att fortfarande se elegant ut?

Då jag älskar att bära långklänning på bröllop så brukar jag kompensera med skorna. Då skorna ofta döljs under klänningen så kan jag satsa på klackar som är lite mer bekväma! De hjälper min komfort under hela bröllopshelgen.

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

Vilka är dina favoritaccessoarer? Och hur skulle du styla din favoritklänning i år?

Jag lägger alltid lite extra krut på smycken till min långklänning. Gärna stora örhängen i 70-talsstil. Samt en matchad festväska! Senast på bröllop bar jag en långklänning i mönster, bekväma klackar i guldfärg och “knut-väskan” från Bottega Veneta som aldrig går fel.

Har du något ”must have” som du alltid har med dig i handväskan på fest?

Jag har alltid med mig tre saker i festväskan: min läppenna, en mini parfym och mobilen. Då är jag helt “set” för en partykväll.

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

Kommer du att gå på några bröllop i sommar?

Jag hade två bröllop under just samma helg i början av juni, ett i svenska paradiset Båstad och ett i Toscana. En utmattande men härlig helg, haha. Sedan har jag ett till bröllop i Geneve till början av juli.

Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: