Tips på morgongåva

Morgonen efter den stora dagen kommer ni att vakna upp trötta, lyckliga och alldeles nygifta. Här får du tips på morgongåva till din partner att förgylla morgonen med.

Text: Redaktionen Foto: Unsplash

Tips på morgongåva som nygifta

Det finns många roliga och kärleksfulla sätt att överraska din partner på morgonen. Från enkla gester till en fin present eller en romantisk upplevelse.

Klassiska smycken ett säkert tips på morgongåva

Den i särklass vanligaste morgongåvan är ett smycke, gärna något som matchar vigselringen. Diamantörhängen, en cocktailring, klocka eller ett par manschettknappar i en vacker ask är ett säkert drag.

Unika verk som är något utöver det vanliga

En illustration av favoritkonstnären, första utgåvan av favoritboken eller en möbelklassiker ur originalserien? Oavsett vilket enastående verk din partner trånar efter är en sådan goding en wow-gåva.

Tips på morgongåva är att segla

Upplevelse för kvalitetstid

Älskar ni att segla? Då kan en vecka på en hyrd segelbåt vara den perfekta morgongåvan. Eller satsa på en annan present som ger er möjlighet att spendera kvalitetstid tillsammans.

Aktiva gåvor bra tips på morgongåva

Är din partner en adrenalin-junkie? Då kan en häftig upplevelse vara en perfekt morgongåva. Bungyjump, safariresa eller att köra en Formel 1-bil är bara några av alla alternativ som finns. Kika in upplevelse-siterna och hitta fler bra tips på morgongåva.

Önskepresenten

Drömmer din blivande om en designerväska från Louis Vuitton eller går kärleken igång på den senaste utgåvan från Apple? En bra idé på morgongåva är att ge bort något som verkligen ger lyckoeffekt.

Eller varför inte passa på att ge en fin kamera som kan dokumentera ert framtida liv tillsammans.

En personlig film

En personlig film är en annan rolig morgongåva. Spela in en kort film där du beskriver hur mycket hen betyder för dig och vad hen gör för att göra dig lycklig.

Det blir en ytterst personlig och emotionell present som din partner tveklöst kommer att uppskatta. Och troligtvis titta på många gånger!

Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: