Torrschampo som vårdar dina lockar!

Malin Svantesdotter // malin@alltombrollop.com

All bröllopsplanering kan göra att håret kanske inte hinner tvättas lika ofta? Nu har det kommit ett torrschampo som vårdar och lugnar din hårbotten – samtidigt som det inte förstör ett naturligt lockigt hår.

Serien Briogeo Scalp Revival har fått ett nytt tillskott. Den senaste produkten Charcoal + Biotin Dry Shampoo förlänger inte bara tiden mellan hårtvätt, den både vårdar och lugnar en annars torr hårbotten och innehåller 98 procent naturliga ingredienser.

Produkten är också godkänd enligt den välkända
Curly Girl-metoden eftersom den varken innehåller sulfater, tensider eller silikoner som annars kan förstöra naturligt lockigt hår.

Torrschampo-scalpprevival

Briogeo kan köpas på bland annat Åhléns, Apotea och Apotek Hjärtat och finns även på välutrustade hårsalonger, pris cirka 229 kr.Ren och fräsch känsla utan irritation

Den lugnande effekten på talgproduktionen i hårbottnen kommer från växten trollhassel som har en framträdande roll i produkten. Binchotan-kolen suger åt sig smuts medan lera, tapioka och risstärkelse absorberar överflödigt fett från hårbottnen.

En ytterligare naturlig ingrediens är supervitaminen biotin som främjar hårtillväxt och ger hårsäckarna den näring de behöver. Kombinationen av alla ingredienser ger håret en fräsch och ren känsla – helt utan att slita på håret eller göra din hårbotten irriterad.

– I vårt nordiska klimat har många problem med torrschampo under vintern – eftersom de ofta torkar ut hårbotten. Detta nya schampo innehåller inte talk och gör att produkten passar även de som har problem med torr hud. Eftersom behållaren inte är en aerosolflaska gör det även produkten till ett mer miljövänligt alternativ, menar Mikko Vainio, frisör och ambassadör för Briogeo Nordic.

Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: