Tre vanliga dryckesalternativa

Annons
AoB_Instagram_Artikkel_og_Kategori

Av Redaktionen

Det brukar vara kutym att bjuda på all dryck till maten, därefter kan ni själva välja hur ni vill göra. Här är tre alternativ:

shutterstock_116740729-webb

ÖPPEN BAR:

Om ni i er inbjudan anger ”fri bar” eller”öppen bar” så uppmanar ni gästerna att lämna plånboken hemma eftersom ni står för allt. Detta alternativ passar er med stor budget då detta kan bli en stor budget post om ni har törstiga gäster. Har ni bokat en lokal där ni tar med alkoholen själva så kan ni styra detta vid inköpet, men om ni har festen på en restaurang kanske ni måste bestämma en gräns iförväg med personalen.

_D9A1088_webb

SJÄLVKOSTNADSPRIS:

Detta är en god medelväg förer som vill bjuda på allt men inte riktigt har råd. Ni tar en symbolisk summa mot svarande inköpspriset för all dryck, exempelvisen tjugolapp för ett glasvin eller en drink. På så sätt slipper ni gäster som beställeren drink, tar en klunk och sedan ställer ifrån sig den för att sedan hämta en ny i baren.

shutterstock_581362132_Alexsuh_webb

BETALBAR:

Om ni skriver att det är betalbar på bröllopet så får gästerna bekosta sina egnadrinkar i restaurangens bar. Fördelen är att ni slipper den utgiften, nackdelen är att vissa gäster eventuellt kan uppfattadet som lite snålt och då blirdet en partydödare.

Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: