Trendiga kombinationer av vigsel- och förlovningsringar

Kommersiellt innehåll

Kombinera vigsel- och förlovningsring på ett snyggt sätt. Tillsammans kan ringarna bli en magisk kombination. Här delar Vanbruun.com med sig om bad du kan tänka på.

Text: Vanbruun.com Foto: Vanbruun.com
Kommersiellt innehåll

Vigsel- och förlovningsring i klassisk eller modern kombination?

Hur ska man egentligen tänka när man väljer ut sin vigsel- och förlovningsring? Vilka kombinationer är rätt? Det finns så många olika konstellationer att det vid första anblick kan kännas omöjligt att välja. Vi bad därför VANBRUUN.COM lista trenderna för att kombinera vigsel- och förlovningsring.

Kombinera ringarna Celine x Luna

Luna är den perfekta alliansringen om du önskar en vigselring som inte ligger dikt ann med andra ringar.

Med Luna och Celine får du till ett ”slarvigt” utseende, som vi ser blir allt mer populärt. Luna är visserligen unik som hon är, men tillsammans med Celine får kombinationen ett starkare intryck.

Celines skena tillsammans med Luna får diamanten att poppa än mer. Detta skapar i sin tur en fulländad balans där diamanten, trots unik alliansring får en stor del av
uppmärksamheten.

Kombinera Celine och Luna som vigsel. och förlovningsring

Ally x Louise som vigsel- och förlovningsring

Detta är en stilren duo som skapar ett rakt och precist utseende. Detta är vigselring och förlovningsring för dig som uppskattar ett stilrent intryck.

Ally är försedd med en låg fattning vilket gör henne ytterst praktisk. Hon passar ihop med dig som söker en praktisk ring.

Likt ett öppet landskap lämnar Allys öppna sidor rum för diamanten. I denna konstellation får diamanten ordentligt med uppmärksamhet då Louise förstärker diamantens intryck.

Vi ser en allt större efterfrågan på praktiska ringkombinationer som kan fungera till en mer aktiv vardag.

Ringarna Ally och Louise

Amelia x Lilian i kombination

Denna kombination är sannerligen något utöver det vanliga. Här spelar Lilian huvudrollen och glittrar med sin närvaro. Pampigt, unikt och en kombination där rollerna är ombytta ringarna emellan och alliansringen får störst spelutrymme.

Att sätta ihop en kombination som skapar ett starkt intryck är något som blivit en tydlig trend. I denna kombination ser vi Lilian i 0.15 Carat tillsammans med Amelia. Tillsammans skapar de en unik kombination som skiljer sig från mängden.

Amelia och Lilian som vigsel- och förlovningsring

Sara x Sofia en snygg kombo som vigsel- och förlovningsring

Sara är en av de tunnaste ringarna som Van Bruun erbjuder per standard. Kombinationen av
Sara och Sofia skapar tillsammans ett nätt intryck som blir en tydlig kontrast till de pampigare kombinationerna av vigsel- och förlovningsring.

Detta är en trend för dig som önskar ringar som ger ett nätt och försiktigt intryck. Ringarna drar inte till sig allt för mycket uppmärksamhet, men är lika vackra för det. En nätt kombination rekommenderar vi även för dig som har små fingrar och som därför behöver en tunnare vigsel- och förlovningsring.

Ringarna Sara och Sofia

Gloria x Olivia en vacker kombo som vigsel- och förlovningsring

Gloria är en halo-ring som med sin halo ger ett visuellt intryck av att centerdiamanten är större än vad den är. Vi har sett att denna typ av ring blivit allt mer populär hos kändisar och kungligheter.

En kombination mellan Gloria och Olivia får Gloria att stå ut än mer. Detta då centerdiamanten får all uppmärksamhet och den släta ringen snarare får Gloria att verka extraordinär.

Snyggt med Clara x Leoni

Söker du efter en trend som är tidlös? Kombinationen av Leoni och Clara kan definitivt anses som precis detta. Det är en sofistikerad kombination som både är klassisk, stilren och tidlös.

Leoni har en fadeninfattning och är därav anmärkningsvärt klassisk i sin design. Tillsammans bildar de en stark duo som vi tror kommer att ta sig igenom decennium tillsammans.

Detta är en kombination som var vacker förra året, är vacker i år och som kommer att vara lika fantastisk nästa år.

Ringarna Clara och Leoni

Ringarna Embla x Juliette är tidlösa

En klassisk alliansring som möter en pampig trestensring. Vår vackra trestensring
Embla har, likt de andra trestensringarna, en otrolig symbolik bakom sina tre diamanter. Dessa står för: ”The past, the present and the future”.

Kanske refererar det även till trenden i sig. Kombinationen är tidlös och är rätt både idag och imorgon.

Embla och Juliette som vigsel- och förlovningsring

Filippa x Linda en jämställd kombination av vigsel- och förlovningsring

Här har vi verkligen en kombination där alliansringen helt och hållet kompletterar solitärringen.

Filippa är en sidostensring vilket resulterar i att hennes glittrande skena vackert passar ihop med alliansringen Linda. I denna duo skiner ingen mer än den andra, utan de skiner istället tillsammans.

Kombinationen är modern och ger en helt komplett look. Denna duo glittrar på långt avstånd och de som kommer i dess väg blir mållös.

Filippa och Linda en jämställd kombination

Celeste x Ester en förtrollande kombination

Ester är i hög grad ett vackert hantverk som charmar vem som helst. Hon är en ring som utstrålar romantik och en vintage-känsla. Kombinationen innehar således en stark vintage-aura. Detta då
Celeste raka skena bidrar till ett utseende som vid första anblick inte anses precist och rakt.

Vi menar att utseendet skapar en förtrollande kombination. Denna kombination av vigsel- och förlovningsring innebär att du matchar ringar med så kallade ”mismatch”. Det är så här unika ringkombinationer kommer och vi på Van Bruun tror att denna kombo bara kommer att bli större och större.

Celeste x Ester en förtrollande kombination

Adriana x Lykke en romantisk kombination av vigsel- och förlovningsring

Lykke och Adriana är en otroligt vacker kombination av vigsel- och förlovningsring som lyser romantik och exklusivitet. Den klassiska solitärringen möter den romantiska alliansringen. Detta möte ger ett helt unikt uttryck.

Lykke lägger sig inte dikt ann med andra ringar utan kommer att resultera i ett utseende där ringarna inte ligger tätt intill varandra. Kanske en av de starkaste trenderna framöver.

Adriana x Lykke en romantisk kombination av vigsel- och förlovningsring
Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: