True Colours – cava med ett mervärde

Malin Svantesdotter // malin@alltombrollop.com

Årets design av True Colours Cava är signerad Camilla Thulin. Drycken passar perfekt för att fira kärleken under Prideveckan i Stockholm som startar idag. Eller som en god, och samtidigt vacker cava med ett mervärde, på förminglet eller möhippan.

Den vackra flaskan har i år fått sin härligt blommiga framtoning från designern och HBTQ-kämpen Camilla Thulin, som ser väldigt positivt på samarbetet med True Colours.

– Mina personliga värderingar om allas lika rättigheter går helt i linje med varumärket, säger Camilla Thulin.

Camilla Thulin har, bland annat, gjort sig ett namn som kläddesigner och har klätt några av landets mest inflytelserika kvinnor. Hon är även känd som en djärv talare som inte skräder orden när det kommer till sina hjärtefrågor.

true-colours-camilla thulin

True Colours Limited Edition-flaska innebär att en krona per såld flaska går oavkortat till Regnbågsfonden – som finansiellt hjälper HBTQ-organisationer i hela världen, liksom enskilda personer.


– Jag har hängt i HBTQ-kretsar sedan jag var väldigt ung. Frågan är alltid lika viktig. Det finns aldrig någon ursäkt för att inte stå upp för allas lika rättigheter, aldrig. Rätten till sin egen personlighet och sin egen kropp är grundläggande, säger Camilla Thulin.Öppnare attityd mot HBTQ-personer


Under sitt långa engagemang har Camilla Thulin sett det svenska samhället utveckla en öppnare attityd gentemot HBTQ-personer. Frågan är inte längre lika stigmatiserad som den var för några årtionden sedan, men det finns fortfarande utmaningar.

– Det går åt rätt håll, men vi är inte klara med detta på något sätt. Det finns till exempel fortfarande personer i samhället som absolut inte att accepterar att deras barn skulle bli HBTQ-människor. Ingen nämnd och ingen glömd, säger Camilla Thulin.


True Colours Cava-2019

Det är en sprudlande härlig cava med dofter och smaker av citrus, mineral, röda äpplen och en viss nötighet. Mycket god till fisk- och skaldjur, eller att skåla gästerna välkomna med! Pris 99 kr.

En cava med ett mervärde

I designen av falskan har Camilla Thulin tagit tillvara på True Colours grafiska profil och färglagt blomrankorna som slingrar sig runt flaskkroppen i regnbågsmönster. Själv köper hon ofta True Colours Cava, drycken som dessutom belönades med bronspris i prestigefyllda Decanter Competition förra året. Något som vittnar om cavans höga kvalitet

– Jag väljer gärna True Colours Cava eftersom det blir ett mervärde. Cavan har dessutom fått väldigt fina rekommendationer och är otroligt prisvärd. Kan det bli bättre? avslutar Camilla Thulin.

True Colours Limited Edition finns på hyllorna hos drygt
160 Systembolagsbutiker runtom i landet.

Produktinformation – True Colours Cava:

Artikelnr: 78045

Pris: 99 kr

Volym: 750 ml

Ursprung: Spanien, Penedès, DO Cava

Alkoholhalt: 12%

Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: