Unikt boende under vattenytan

Ett tidigare undervattensmuseum har nu byggts om för att bli ett exklusivt och intimt undervattensboende – mitt i Stora Barriärrevet!

Efter att orkanen Debbie bröt ut för drygt två år sedan har
Cruise Whitsundays renoverat sin populära Reefworld-ponton, skriver
Lonely Planet.

Pontonen är belägen cirka sju landmil från semesterorten Airlie Beach, Queensland och är Australiens första undervattensboende. Från sviterna kan ni se ut genom glasväggarna och njuta av omgivningarna i denna världsarvslistade destination.

Ponton-Hardy-Reef

Utöver boendet i sig erbjuds upplevelser även med mat och vin och pontonen är utrustad med nya interaktiva delar som samtidigt utbildar och inspirerar med den unika naturmiljön. Här kan ni också snorkla, dyka och aktivera er med magiska vyer.

Deck-ponton-hardy-reef

En billigare sovplats är på pontonens däck som rymmer 28 gäster. Men det är såklart en a av de två sviterna – som ligger under vatten – med utsikt över allt det fantastiska som världens största korallrev kan erbjuda som är något utöver det vanliga.

ReefSuite

Det nya boendet börjar ta emot gäster till sommaren och en natt kostar från cirka 5 000 kronor.

Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: