Vacker, glödande hud inom räckhåll!

Av: Mathilda Hedin Ekwall

Tröttnar vi någonsin på tips om produkter som ska balanserar, lugna och fräscha upp våra trötta ansikten? Tror inte det!

Forever Livings
balancing toner som innehåller bland annat sorbitol, vitt te och vår egenodlade Aloe vera är ett ansiktsvatten som är framtaget för att återställa hudens naturligt lätt sura miljö. Efter att du använt en rengöringsprodukt som verkar på ytan och öppnar porerna, sluter ett ansiktsvatten porerna och motverkar därmed att smuts och fett tar sig in i dem. Ansiktsvattnet tar även bort de eventuella rester av fett, smuts och döda hudceller som rengöringsprodukten missar samt ser till att din hud är redo att ta emot fukten från ditt serum eller din ansiktskräm!

Använd denna på morgonen innan du lägger på sminket för en svalkande effekt och en fantastisk bas för dagens makeup samt på kvällen innan du lägger dig. En produkt du inte kommer kunna sluta med när du väl har börjat använda den!

Produkten är en mild och effektiv formula som passar utmärkt för alla hudtyper och kan köpas hos en
Forever Living-representant för 241kr.Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: