Vackra naglar en gång för alla

Av: Mathilda Hedin Ekwall

Jag vet inte hur mycket tips och kurer det finns för att få starka, fina naglar. Men hur många av dessa tips hjälper verkligen?

Jag är en av dem som har sådär sköra och tunna naglar där man praktiskt taget kan skala av nagelflisor och har sönder dem så fort jag kommer åt något lite för hårt. Det är så tröttsamt och tråkigt. Och inte blir det bättre av att jag jobbar inom skönhetsbranschen där det förväntas att man har långa, starka välmålade naglar.

Efter mycket testande av allt som går att hitta för naglar hittade jag panto-3. Vilka mirakelpiller tjejer! Jag började äta dessa två gånger om dagen i två månader och helt plötsligt hade jag naglarna starka som berg och det fanns inte en enda flisa som lossnade från dem. Ett extra plus är att även håret blev finare och tjockare. En riktig näringsbooster för hår och naglar som jag varmt rekommenderar!

Men vad är då panto-3?

Jo, Panto-3 är ett svensktillverkat kosttillskott för normala naglar och normalt hår. Tabletterna innehåller många olika vitaminer, mineraler, örter och aminosyror. Går att köpa på hälsokostaffärer eller via internet. Paket med 120 tabletter, 250kr.”

image_6483441

Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: