VANBRUUN öppnar i Norge

Av Redaktionen

Det svenskgrundade smyckeshuset VANBRUUN har skördat stora framgångar och öppnar nu upp ett showroom i centrala Oslo.


Blanche 1.00 Carat 18K Yellow Gold-6_730_2

Det svenskgrundade smyckeshuset VANBRUUN öppnar showroom i centrala Oslo. Bolaget grundades 2014 och omsätter idag runt 100 Miljoner SEK. VANBRUUN lanserade sin
norska hemsida redan 2018, men väljer nu, efter ett stort visat intresse och efterfrågan, att öppna sitt andra showroom, i Norge.

Victor Halvarsson, VD och grundare, säger att lanseringen är en stor milstolpe för bolaget.

”Jag är stolt att äntligen kunna berätta att vi öppnar vårt första showroom i Norge. Det är en stor milstolpe för hela teamet, och ett kvitto på att vi gör ett bra jobb.

Antalet norska kunder ökar markant och vi ser det därför som en självklarhet att expandera på plats. VANBRUUN grundar sig i ett löfte att alltid leverera fantastisk service, och det är därför ett naturligt steg för oss att finnas där för våra norska kunder, med både personal och lokal.”

Den nya satsningen resulterar i, förutom ett nytt showroom, även norsktalande kundservice samt flertalet unika tjänster som VANBRUUN erbjuder, däribland möjligheten att låna ring till frieri och att låna hem ringar för att prova i lugn och ro.

Showroomet kommer att öppna under Q1 2022 i centrala Oslo.

Se mer av VANBRRUN på deras hemisda:
www.vanbruun.com


Fredrica 1.25 Carat Emerald 950 Platinum-7_730

Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: