Så ska VANBRUUN bli störst i världen

Av Jacqueline Rova Foto VANBRUUN

Tjugofem år gammal startade Victor Halvarsson smyckesbolaget VANBRUUN som blev ett av Sveriges största på en konkurrensutsatt marknad. Nu ska han erövra resten av världen.


WEBB_IMG_7409-4_730

Tjugofem år gammal startade Victor Halvarsson onlineföretaget
VANBRUUN som idag är ett av de största i Sverige när det kommer till smycken och vigselringar. VANBRUUN är ett företag som växer så det knakar och Victor har som mål att bli störst i världen online inom sitt gebit.

Idén till
VANBRUUN startade år 2013 när Victor började titta efter en förlovningsring till sin sambo men kunde inte hitta det han var ute efter på den svenska marknaden. Då arbetade Victor på Swedbank som privatrådgivare men kände att passionen för att skapa det han inte kunnat hitta växte för starkt inom sig så han sa upp sig och satsade allt på sin idé. Utan erfarenhet men stark i sin vision åkte han till London på en mässa och det var där och då Victor träffade sina leverantörer han än idag arbetar med. Ett år senare i april startades
VANBRUUN och under dessa sex år har företaget växt så det knakar.

– Det svåra i starten var att etablera sig som en okänd aktör. Vi har funnits tillgängliga från 08.00-20.00 från start för kunden. Samtidigt som vi alltid hållit det vi lovat och genom att erbjuda de bästa leverantörerna så har vi expanderat snabbt och blivit ett av de största online företagen på den svenska marknaden, berättar Victor för Allt om Bröllop.

Det märks direkt att Victor är otroligt målinriktad och trivs med att skapa nya produkter och tänka utanför boxen, vilket säkert även har varit en bidragande faktor till att det har gått och fortfarande går så bra. Han trivs i en konkurrensstimulerande miljö där han får utmanas. Victor är noga med att förklara att
VANBRUUN inte är ett vanligt onlineföretag utan att deras fokus ligger på att varje kund ska få en helhetsupplevelse trots att allt sker online.

– Även om allt sker online så vill vi ändå att kunden får en personlig upplevelse. Att välja ut sin blivande fästmös/fästmans ring är något som det brukar ligga mycket eftertanke bakom och det sista vi vill är att kunden får en vanlig onlineupplevelse och får hem ringen i en ask som inte känns exklusiv. Vi vill ge våra kunder samma upplevelse som dom i vanliga fall borde få i en butik. Vi finns med från början och kan hjälpa till med val av design, till att hitta rätt storlek, vi har även 90 dagars returrätt, fria frakter och returer. Vi erbjuder även fri gravyr samt konfliktfria diamanter där varje diamant handplockas. Vigselringen levereras sedan i en exklusiv förpackning. Vi hjälper även gärna till efter att ringen väl är köpt om något behöver ändras eller justeras.


Vanbruun_2_bilder


Vanbruun_

Designade sin egen förlovningsring

Att se varje kund som unik och uppfylla hens önskan och att leverera det med förstklassig service från början till slut även om det sker online är grunden till
VANBRUUN och det Victor själv saknade på den svenska marknaden. Detta ledde till att han själv skapade företaget där han också själv designat ringen som han friade med till sin sambo på ett hotellrum i romantikens huvudstad Paris.

Victor ger rådet om att välja tidlösa ringar som man kan känna sig nöjd med i flera år istället för att utgå ifrån vad som är modernt just nu. Samt att alltid köpa med ett oberoende diamantcertifikat så man som kund inte blir lurad. Victor avslöjar att man som brudgum ofta väljer en bekväm vigselring som inte är för kantig eller för bred och att nittio procent av tiden brudpar lägger ner går till att välja brudens ring.

VANBRUUN finns i alla länder och har sidor översatta till Svenska, Norska och Danska. Målet är att hela tiden växa sig större globalt och att fortsätta erbjuda lyx till bra priser. Victor tror att grunden till att växa sig störst på marknaden ligger i deras service och fortsätter därför att ständigt utveckla relationen till sina kunder. Allt för att kunderna ska bli så nöjda som möjligt med att köpa sin förlovnings-eller vigselring online.


vanbruun_3


WEBB_Amelia_Linda_730


Se mer av VANBRUUNs utbud på My Wedding PlannerUstøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: