Vera Wang – konst i bröllopsform

Vera Wang

Vårkollektionen från Vera Wang 2019 är rena rama konstutställningen! Klänningar i klassisk vit och ivory byts ut till nude med detaljer i regnbågens alla färger. Detta är för den vågade bruden!

Text: Redaktionen Foto: Vera Wang

Vera Wang präglar modet med sina bröllopsklänningar

Den amerikanska modeskaparen och designern Vera Wang är känd för sina konstrika klänningar och har haft stor påverkan på brudmodet. Hennes kreativa och innovativa design har gjort henne till en ikon inom bröllopsvärlden.

Hon började sin karriär som redaktör för Vogue och blev senare en framstående designer för modehuset Ralph Lauren. År 1990 grundade hon sitt eget företag och fokuserade på att skapa bröllopsklänningar av exceptionell kvalitet och design. Hennes brudklänningar är kända över hela världen för sin elegans och unika stil.

Specialsydda och unika klänningar

Vera Wang arbetar i en rad olika material och detaljer för att skapa sina bröllopsklänningar. Hon använder lyxiga tyger som silke, spets och chiffong för att ge klänningarna en elegant och romantisk känsla. Hon lägger också stor vikt vid detaljer som broderier, pärlor och applikationer för att ge klänningarna en extra dimension av skönhet.

Här finns också en fantastisk möjlighet till skräddarsydda alternativ. Men om du drömmer om att skrida längs altargången i en bröllopsklänning från Vera Wang så får du spara ett tag.

Klänningarna börjar nämligen på $2500 och kan kosta upp mot $25 000 för en specialsydd klänning.

Ny kollektion i många färger

Kollektionen skriker vår med poppande färger av gult, rött och lavendel tillsammans med dramatiska och överdimensionerade blommor som förstärker den bohemiska looken. Denna kollektion kanske inte är för den klassiska bruden, men den får oss alla att tappa andan.

Kändisbrudar som har burit Vera Wang

Många kändisar har valt att bära hennes bröllopsklänningar. Några av de mest kända inkluderar Victoria Beckham, Kim Kardashian, Ivanka Trump och Alicia Keys. Dessa ikoniska bröllopsklänningar har inspirerat många brudar världen över.

Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: