Vigs i slottsparken

Text: Redaktionen

Efter många år av förfrågningar så slår nu vackra Engsholms slott upp portarna för vigslar och bröllopsfester. Här möts gästerna av klassisk slottsmiljö och prunkande slottsträdgårdar.

För er som vill ha ett klassiskt slottsbröllop och vigas framför blommande perenner så är kanske
Engsholms slott platsen för er. Slottet ligger ca 7 mil utanför Stockholm alldeles vid strandkanten till Östersjön. Här har det tidigare inte hållts några bröllop, men nytt för i år är alltså att man kan vigas och hålla storslagna bröllopsfester här.

Det finns en 200 kvadratmeter stor terrass att vigas på. Men de välkända trädgårdarna eller bryggan är minst lika vackra vigselplatser. Tillsammans med slottspersonalen väljer ni det som passar just er. Och om det skulle regna? Ja, då kan ni självklart vigas inne på slottet.

– Inomhus finns det plats för 75 personer och vi har 80 bäddar för övernattande gäster, berättar Kerstin Johansson, som äger och driver slottet.Söker ni festlokal? Ni finner Sveriges bästa feslokaler här:


myweddingplanner-banner-smal

Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: