Viktoria Chan – nytt märke i bröllopsvärlden

Av: Ronja Willners

Klädmärket Viktoria Chan ger sig in på brudmarknaden och kommer att hålla en ”Trunk show” med sin nya bröllopslinje den 24-29 april i Stockholm. Ta chansen att få personlig konsultation av Viktoria och testa de 30 brudklänningar som kommer att finnas på plats.


Hur kommer det sig att ni ger in i bröllopsbranschen?

– Första förfrågningen på att göra en bröllopsklänning fick jag för 3 år sedan, och sedan dess har jag alltid haft en tanke på att starta en bröllopslinje. Under de senaste 3 åren har det trillat in fler specialbeställningar och i år kände jag att det var dags att förverkliga idén och göra det på riktigt.


Hur skiljer ni er åt mot andra klänningsdesigners?

– Brudarna som kommer till oss, har de flesta en sak gemensamt, det ska vara stilrena klänningar men med en touch. Det är också den minimalistiska och moderna brudklänningen vi vill tillföra den svenska marknaden. Visst använder vi även spets och lite tyll men vad vi står för som brudklänningsmärke är stilrenhet med detaljer som gör klänningen intressant men ändå klassisk. Precis som våra ready to wear kollektioner genomsyrar kollektionen utav strukturer och linjer som inspirerats utav arkitektur och konst.


Om ni försöker hålla er ifrån spets och tyll, vad använder ni för material då?

– Vi jobbar mycket med siden i både matt och glansigt samt brodyr i både pärlor och spets.

viktoria2

viktoria3

viktoria4

Obs! begränsat antal platser, säkra din plats genom att mejla bridal@viktoriachan.com

Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: