Succényheten från Europa nu i Sverige – Vintonic!

Nu lanseras succé-nyheten Vintonic äntligen i Sverige, drycken har sedan lanseringen i Europa 2020 satt ett rejält avtryck! Succén grundar sig i den geniala idén att göra en färdigblandad dryck på vitt vin på den karaktärsfulla trenddruvan Grüner veltliner och en riktig premium-tonic – Vintonic helt enkelt, eller kort & gott ”VT”

Resultatet är en spännande smaksensation där dryckens mousserande tonic och det friska vita vinet öppnar dörrarna för en helt ny drinkkategori. Den fräscha och friska, lätt fruktiga smaken samt att den är färdig att servera efter ett par varv på skruvkapsylen gör Vintonic till det perfekta nya drinkalternativet.

Vintonic serveras väl kyld direkt ur flaskan, helst i ett vinglas med lite is. Lägg gärna till citron eller färska bär, eller experimentera och låt din egen fantasi skapa din egen Vintonic favorit efter säsong och året runt.

Den här pinfärska nyheten står inte på Systembolagets hyllor. Du kan enkelt få Vintonic levererad till din lokala butik via beställning,

Artikelnr: 55400.

Vintonic kostar 89 kronor och levereras i en 750 ml butelj med smidig skruvkapsyl. När flaskan är öppnad kan den förvaras i kylen upp till 14 dagar.

Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: