De vann en VIP-vigsel på Arlanda

Av Redaktionen

Sandra och Jonas vann Allt om Bröllops tävling om en VIP-vigsel på Arlandas VIP-avdelning

Sandra och Jonas vann vår tävling där ett lyckligt par kunde få känna sig som riktiga VIP-gäster hos Swedavia Arlanda speciella VIP-service. Tävlingen som Sandra och Jonas vann är innefattade förutom personlig eskortering från och till flygplanen även en egen VIP-svit där det arragerages en vigsel med vigselförrättare Mona Glans, som till vardags är flygplatsdirektör på Bromma flygplats.


bild_3

Personalen på VIP-service ser till så att bubbel finns både till srora och små samt delikatesser i sviten

Sandra och Jonas hade planerat att gifta sig under en längre tid men med två karriärer och fyra aktiva barn blev det aldrig av.

-Jag ville gärna ha ett traditionellt stort bröllop på klassiskt vis men när jag själv var toast-madame i somras på min väns bröllop kände jag att det skulle bli ett alltför stort projekt, berättar Sandra när vi möter hela familjen ideras svit i nya byggnaden som inhyser Arlandas VIP-service.

– Så när jag såg Allt om Bröllops tävling så tänkte jag att det ju skulle vara perfekt. Vi planerade ändå att åka till Thailand med hela familjen under två månader och vad kunde väl då vara bättre än att få inleda men vigsel på Arlanda.

Familjen Krebbe spenderade en månad på ön Koh Lanta förra vintern och kände att detta måste de göra igen och planerade att återvända i år men denna gång två månader och sätta barnen i skola på ön.

-Nu kan hela familjen resa till Thailand som en del i en bröllopsresa för samma pengar som vi annars lagt på ett bröllop i Sverige, säger Sandra.

Vinsten passade perfekt in planen och hela familjen som till vardags bor på Gotland, mellanlandade på Arlanda och vigdes på plats innan planet till Thailand skulle lyfta. Swedavia Arlanda VIP-Service hade ordnat blommor, brudbuketter, champagne, tårta och en professionell bröllopsfotograf som förevigade allt på plats.

– Väl på plats i Thailand har vi om lite drygt en månad vår bröllopsmiddag då familj och vänner sluter upp. Den är bokad och klar.

Bröllopsmiddagen kommer äga rum på taket till deras hotell beläget vid stranden. Hotellet drivs av två svenska par som kommit att bli Sandra och Jonas vänner.

-Sedan kommer vi en stör sommarfest på Gotland för att samla alla som inte kunde vara med.

Allt om Bröllop önskar lycka till och hoppas få höra mer av deras eskapader.

bild_2

Bröllopsfotografen Marie-Therese Karlberg in action

ALLT DETTA INGICK:

  • Vigsel i Swedavia Airport VIP Service-avdelning. Vigseln utförs av vigselförrättare Mona Glans, som också är flygplatsdirektör på Bromma Stockholm Airport.
  • Airport VIP Service tar hand om säkerhetskontroll, incheckning och ert bagage medan ni kopplar av med champagne och snacks i ett eget VIP-rum.
  • Brudparet blir skjutsade med limousine direkt till flygplanet när det är dags för er avgång.
  • En professionell Bröllopsfotograf, Marie-Therese Karlberg, som förevigar er vigsel på plats.
  • En bröllopstårta från RC Choccolate
  • Bröllopsbukett från Franks Flowerbar

VÄRDE CA 20 000kr


Läs mer om Swedavias VIP-service

Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: