Vit bröllopsklänning 2024 | 33 ursnygga vita klänningar

vit bröllopsklänning
INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR

Letar du efter en vit bröllopsklänning som "andra klänning" eller en dag-före-klänning till bröllopet? Då har du kommit rätt. Vi har valt ut ett gäng med 33 klänningar som passar perfekt som extra brudklänning.

Text: Next Content Studio Foto: Whitestory & Friends

Vi ser mycket fram emot att dela massor av färsk inspiration och tips med dig inför din stora dag. Det första vi vill tipsa dig om just nu är vit bröllopsklänning som passar perfekt som en andra kostym eller som en dag-för-dagen-klänning.

En andra klänning ska helst vara något billigare än själva brudklänningen . Den ska helst vara lätt att dansa i, kanske vill man hoppa ur en lite tajtare och tajtare klänning, till en lite bekvämare klänning. Nätbutikerna osar av nyheter just nu och vi har valt ut vita bröllopsklänningar från märken som Adoore, By Malina , Self Portrait, Bubbleroom och By Timo.

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

Vit bröllopsklänning

Vit klänning som andra klänning

Vissa brudar vill byta klänning under bröllopsdagen och hoppar ur den eleganta klänningen till en lite mer avslappnad klänning. Vissa byter om innan middagen, medan andra byter om till brudvalsen. Vi tycker åtminstone att en andra brudklänning ska vara en enklare klänning, kanske en kortare variant som gör det lite lättare att flytta. Ett kriterium kan också vara att det ska vara lite mer prisvärt. Dessa klänningar är även perfekta som dag-före-dagen-klänning, om du även vill klä dig i vitt denna dag.

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

Vit klänning med långa ärmar

Har du haft en off-shoulder brudklänning eller kanske en med korsett, kan det vara trevligt att byta till en långärmad klänning som nummer två för lite variation? Eller om du gillar långärmade klänningar bäst – satsa på båda klänningarna. Dessa är också perfekta för en dag-för-dagen-klänning.

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

Vit, lång klänning för damer

Om du vill fortsätta den långa siluetten även på en andra klänning, passar detta bra till brudvalsen. Då får du också den mer eleganta känslan, även om du inte har på dig själva bröllopsklänningen. Det här är ett perfekt alternativ om brudklänningen är lite svår att dansa i.

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

11 mest lästa saker om bröllopsklänningar
Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: