Bröllop på TV

Annons
AoB_Instagram_Artikkel_og_Kategori

Av Redaktionen Foto Shutterstock

Kryp upp i soffan tillsammans och inspireras, skratta och mys till tv-serier om relationer, kärlek och bröllop. Här kommer åtta kul tips.

Gifta vid första ögonkastet.

SVT Play. Säsonger 1-7

1610723675_730

Ofrivillig singlar som söker kärleken ska matchas av sexologen Kalle Norwald, parterapeut Satu Hirsch Fjellstedt och psykolog Fredric Bohm. Denna gång sätts experterna under extra stor press av den tidigare deltagaren Elisabeth Feurst. Vem är rätt för vem och varför?

Bonde söker fru.

TV4 Play. Säsonger 1-14

crop16x9_730

Dejtingsugna singel bönder får hjälp med att hitta kärleken. Bönderna får brev från sina potentiella partners och väljer ut sina favoriter. Några av dem kommer så småningom att flytta in hos sin favoritbonde för att se om kärleken uppstår.

Mys Bröllop.

TV4 Play. Säsonger 1

crop16x9 (1)_730

Mys bröllop ger oss en kärleksfest på My Feldts alldeles unika vis. Tillsammans med sin bror Putte vänder hon uppochned på traditionerna för att skapa ett makalöst bröllop för sina vänner

The Big Day.

Netflix.Säsonger 1

daniel-bauer_730

För sex förlovade par får äktenskapet en spektakulär början i denna häpnadsväckande inblick i Indiens bröllopsindustri som omsätter flera miljarder dollar.

Love is Blind.

Netflix. Säsonger 1

love-is-blind-Wf_730

Love Is Blind är en dejting reality-tv-serie, producerad av Kinetic Content och skapad av Chris Coelen som hade premiär på Netflix den 13 februari 2020 som en del av ett tre veckors evenemang

I Want That Wedding

Discovery +. Säsonger 1

91YfwZl-28L._RI_730

Det är inte alltid lätt att komma överens om hur mycket man vill spendera på sitt bröllop. I detta program tar bröllopsplanerare med sig sina klienter till tre bröllop med tre olika budgetar.

Curvy Brides Butique.

Discovery +, TLC. Säsonger 1-4

48453751_730

På landsbygden i Essex finns det ett undangömt paradis för kurviga brudar. Jo Cooke och Alison Law ger blivande brudar en chans att känna sig fantastiska – och se fantastiska ut.

Say Yes to the Dress.

Discovery +, TLC. Säsonger 1-19

syttdcanren-1000x563_730

På Manhattan i New York, hos Kleinfeld Bridal, som är förmodligen en av världens bästa brudsalonger med mer än 250 specialister, går man till det yttersta för att göra brudens dag till något oförglömligt. Dels brud-concept, dels mode make-over och dels familjeterapi visas i varje episod de olika personligheterna och yrkesskickligheterna hos personalen vid Kleinfield som ibland går väldigt långt för att uppfylla brudens önskningar.

Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: