Wella Professionals introducerar nya SHINEFINITY

Wella Professionals mest innovativa demi-permanenta produktlinje är framtagen för att ge dig en naturlig färg med en hållbar glans, utan att skada håret. Det världsledande hårfärgsvarumärket växlar upp när det kommer till hårbehandlingar med lanseringen av nya SHINEFINITY, en färgglasyr utan väteperoxid som ger en naturlig färg och en silkeslen känsla i håret.

Allt fler efterfrågar behandlingar som ger glansigt och friskt hår i samband med hårfärgning. 8 av 10 kvinnor säger att de letar efter en lösning som ger håret mer glans och som håller längre.


SHINEFINITY tar skonsam färgning och friskt hår till en ny nivå med
32 moderna nyanser, för att ge dig en långvarig glans, utan väteperoxid och mindre risk för skadat hår. Den nya produktlinjen introducerar en ny toppmodern formula* med pH balanserad teknologi som reglerar pH-nivån under hela färgningsprocessen, vilket resulterar i ett naturligt och glansigt hår.

JPG_HighRes-Shinefinity_Launch_Packshot_Visual_010_webb.jpg

SHINEFINITY skapades tillsammans med Wella Professionals varumärkesambassadör,
Patricia Nikole, som med sina 1 miljon följare på Instagram (där hon går under namnet @PaintedHair) är en sann ikon vad det gäller utvecklingen av hårvård. Patricia är en expert på glans och är mest känd som en pionjär inom trendiga och kreativa hårfärgningstekniker.

– SHINEFINITY är en färgglasyr utan väteperoxid som minimerar risken för skador och passar perfekt för olika typer av färgbehandlingar. Efter att ha använt SHINEFINITY är mina kunder mer nöjda än någonsin med sin hårfärg och sitt hår. För de som vill ha långvariga, naturliga och glansiga resultat är SHINEFINITY ett perfekt alternativ. Möjligheterna med en färgglasyr som inte innehåller väteperoxid innebär att vi frisörer kan vara hur kreativa vi vill, säger Patricia Nikole.

JPG_HighRes-Shinefinity_Launch_Key-Visuals_Group_webb.jpg

Med lanseringen av SHINEFINITY gör Wella Professionals det möjligt för frisörsalonger att möta den höga efterfrågan som finns bland konsumenter genom erbjuda dessa glansbehandlingar.

Hör av dig till din lokala salong för konsultation & prisuppgifter.

Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: